Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız bulundu!

Günlerdir konuşulan gizemli olayda sır perdesi çözüldü, Mezarlıktaki kız kim? Neden geceleri ağlıyor?

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2018 11:29 GÜNCELLEME 11.05.2018 08:50 ÜLKE'DE BUGÜN
Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız bulundu!
Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız bulundu!

Çorum'un yerel sitesindeki habere göre

Çorum ve Türkiye gündeminde yer bulan Çorum Ulu Mezar’daki ağlayan genç kızla ilgili rivayetler devam ederken, olayın rutin bir asayiş olayı olmadığı, yaygın basına taşınmasıyla farklı bir mecraya yönlendiği ve magazinleştiği anlaşılıyor.

Edindiğimiz bilgiye göre, yıllar önce bir yakınını kaybeden genç bir kızın mezara gelerek ağladığı iddiası doğru.

Ortada gerçek bir insan var ve yaşananlar gerçek dışı değil. Ancak genç kız psikolojik tedavi görmüş ve muhtemelen tedavinin devam ettiği bilgisi var. Genç kızın kimliği biliniyor ancak güvenlik gerekçesiyle deşifre olmaması için herhangi bir resmi açıklama yapılması uygun bulunmuyor.

Başlangıçta mezarlığa gelen genç kız gerek güvenlik tedbirleri gerekse insanların mezarlığa akın etmesinden sonra bu ziyaretlerini tamamen sonlandırmış durumda.

Meselenin özü, bir yakınını kaybeden genç bir kızın psikolojik durumu ve mezarlıkta ağlamasından ibaret olan tamamen insanî bir durum. Gaipten gelen, somut olmayan, metafizik bir hadise kesinlikle söz konusu değil.

KAYNAK : habercim19.com
YORUMLAR 115 TÜMÜ
  • umut 7 yıl önce Şikayet Et
    piskoljisi bozuldu diye mezarlığamı gitmak gerek
    Cevapla
  • ecem 7 yıl önce Şikayet Et
    Adi ne
    Cevapla
  • yesmin huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Olen kimiymis neden agliyirmus
    Cevapla
  • Nazlıcan63 7 yıl önce Şikayet Et
    Sakin olun kız ruh hastasıymış.
    Cevapla
  • xxxxxxxxx 7 yıl önce Şikayet Et
    kız ruh hastası denmiyor sadece psikolojik tedavş görüyo bu senin başınada gelebilir yaptığın açıklama çok kötü
    Cevapla
  • İsimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenogirl olmak için yapmıştır boşverin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR