Çorum’da feci olay: 17 yaşındaki genç inşaat alanında ölü bulundu

Çorum'un Çepni Mahallesi'ndeki 4 katlı bir inşaat alanında 17 yaşındaki C.G.Ç'nin cansız bedeni bulundu. Şüpheli ölümle ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2022 11:52 GÜNCELLEME 23.11.2022 13:51 ÜLKE'DE BUGÜN
Çorum’da feci olay: 17 yaşındaki genç inşaat alanında ölü bulundu
Çorum’da feci olay: 17 yaşındaki genç inşaat alanında ölü bulundu

Çepni Mahallesi'nde inşaat halindeki 4 katlı binanın önünde hareketsiz yatan kişiyi gören işçiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Çorum'da bir inşaatın önünde bulunan ceset

ŞÜPHELİ ÖLÜM OLAYIYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ekipler, isminin C.G.Ç. olduğu öğrenilen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ayrıca inşaat içerisinde gence ait olduğu tahmin edilen kıyafetler buldu. CGC’nin cesedi, ölüm nedeninin tespiti için hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. 

Çorum'da ceset bulunan inşaat

Çorum'da bir inşaatın önünde bulunan cesedi incelemeye gelen olay yeri arabası

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR