Yemek odalarında "Akdeniz" esintisi

Sezonun yeni trendi Akdeniz dekorasyonu sayesinde hem şık hem de konforlu bir yemek odasına sahip olabilirsiniz. İşte Akdeniz stili dekorasyon hakkında bilmeniz gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2018 07:53 GÜNCELLEME 09.04.2018 08:58 Dekorasyon
Yemek odalarında "Akdeniz" esintisi
Yemek odalarında "Akdeniz" esintisi

Tüm ailenin bir arada toplandığı ve misafirlerin ağırlandığı yemek odaları, evin en çok vakit geçirilen alanlarından biridir. Yemek odası dekorasyonu stilinizi, zevkinizi ve konfor anlayışınızı yansıtır. Eğer sizde şık, rahat ve havalı bir yemek odası istiyorsanız Akdeniz stilinden yararlanabilirsiniz. Akdeniz stilini uygulamak için en önemli nokta mobilya seçimidir. Sofistike desenler, sık kullanılan aydınlatmalar ve renkli aksesuarlar da size bu dekorasyonda yardımcı olacaktır.

Toprak, deniz ve gökyüzü renklerinden oluşan Akdeniz stilini; doğal ahşap, mavi detaylar, büyük bitkiler ve seramiklerle evinize yansıtabilirsiniz. Koyu kahverengi tonları ve ahşap detayları sayesinde klasik bir yemek odası yaratabileceğiniz gibi, mavi, beyaz ve yeşilin uyumu sayesinde modern bir yemek odasına da sahip olabilirsiniz. Aydınlatmanızı ise şamdan ve fenerlerle zenginleştirebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR