Fransız stili dekorasyon

Birkaç dokunuş sayesinde evinize Fransız stili dekorasyonun zarafetini yansıtmak ister misiniz? İşte Fransız dekorasyonun püf noktaları...

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2018 08:37 GÜNCELLEME 06.05.2018 09:27 Dekorasyon
Fransız stili dekorasyon
Fransız stili dekorasyon

Farklı akım ve dönemlerden ilham alan Fransız dekorasyonu, hiç çaba sarf edilmemiş gibi doğal görünüyor. Net kuralların ve çizgilerin olmadığı bu dekorasyon stilinde, ev kişinin tarzına göre şekilleniyor. Bu nedenle Fransız stili ile dekore edilmiş evler daima sıcak ve huzurlu bir his veriyor. 

İşte Fransız stilini evinize yansıtmanın yolları:

- Duvar renginiz göz yormayacak açık tonlarda olmalıdır. Daha sonra duvarı Fransız stilinin en büyük yansıması olan varaklı aynalar ve aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.

- Evinizde vintage ve modern aksesuarları bir arada kullanabilirsiniz. Örneğin rustik bir sehpa ve modern sandalyeleri bir araya getirerek sıcak, samimi ve estetik bir ortam yaratabilirsiniz.

- Fransız stilini en kolay yansıtabileceğiniz alan banyolardır. Ayaklı küvetler, hasır sepetler, cam şişeler, rustik aynalar ve çiçekler sayesinde banyonuza Fransız havası katabilirsiniz.

- Yatak odasında geleneksel bir abajur ve katmanlı yatak örtüleri kullanarak çarpıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Fransız stilinin en önemli detayı dantelleri, yatak örtünüzde ve perdenizde kullanabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR