Dekorasyonda dünya haritası trendi

Yaşadığımız gezenin farklı formlardaki görüntülerini ev dekorasyonunda kullanmak giderek yaygınlaşıyor. İşte dekorasyon dünya haritası trendi hakkında bilmeniz gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2018 07:43 GÜNCELLEME 07.05.2018 09:55 Dekorasyon
Dekorasyonda dünya haritası trendi
Dekorasyonda dünya haritası trendi

Dekorasyonda dünya haritası kullanımı, sezonun en popüler trendi haline geliyor. Kısa sürede tüm dünyada kullanılmaya başlayan haritalara evin her köşesinde rastlanabiliyor. Evinize modern ve farklı bir hava katacak bu trendi düşük maliyetli yollarla evinize yansıtabilirsiniz.

DÜNYA HARİTASI EVLERDE NASIL KULLANILIR?

Dünya haritasını dekorasyonda kullanmanın birçok yolu bulunuyor. Eğer kirada oturuyorsanız, duvarlara kalıcı hasarlar vermemek için dünya haritası tabloları ya da yapışkanlı duvar kağıtlarını kullanabilirsiniz. Fakat ev sahibiyseniz dünya haritasını dekorasyonda kullanmanın daha çok yolu var. Beton duvar uygulamaları ya da boyalar sayesinde duvarlarınızda kalıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Özellikle modern bir dekorasyon istiyorsanız, dünya haritası silüetini boyama yöntemi ile duvara uygulayabilirsiniz. Ayrıca bu işlemi internet üzerinde bulacağınız şablonlar ve sprey boyalarla kendi ellerinizle yapabilirsiniz.

Ayrıca dünya haritasını kullanabileceğiniz tek yer duvarlar değil. Kırlent, perde, halı, yastık gibi tekstil ürünlerinde ve masa, sandalye gibi ahşap mobilyalarda kullanabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR