Küçük balkonlar için dekorasyon önerileri

Küçük bir balkona sahipseniz, dekorasyonda yapacağınız birkaç değişiklik sayesinde balkonunuzun işlevselliğini arttırabilirsiniz. İşte küçük balkonlar için dekorasyon önerileri...

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2018 07:56 GÜNCELLEME 31.05.2018 09:36 Dekorasyon
Küçük balkonlar için dekorasyon önerileri
Küçük balkonlar için dekorasyon önerileri

Şehir hayatında apartmanda yaşayanların, yazın en çok kullandıkları yer balkonlardır. Bu nedenle balkon dekorasyonu en az ev kadar önemli ve estetik olmalıdır. Ancak dar balkonları dekore etmek, geniş alanları dizayn etmekten daha zor ve meşakkatlidir. Sizde küçük balkonunuzu kullanışlı ve konforlu bir şekilde dekore etmek istiyorsanız, sizler için hazırladığımız önerileri gözden geçirebilirsiniz.

İşte küçük balkona sahip olanlar için dekorasyon önerileri:

- Balkonunuzun bir köşesini en sevdiğiniz çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Balkonunuzun güneş açısına göre seçilmiş doğru çiçekler, dekorasyona çok farklı bir hava katacaktır.

- Bitkileri yerleştirdikten sonra, kendiniz için ufak bir oturma köşesi ayarlayabilirsiniz. Küçük bir sedir ve sehpa işinizi görecektir. 

- Balkonunuza ahşap mobilya ya da objelerle, doğanın huzurunu yansıtabilirsiniz. Örneğin; ahşap bir masa ve saldalyelerle, açık renk bir duvar boyasını kombinleyebilirsiniz. Bu kombin hem şık hem de modern bir balkon dekorasyonu oluşturacaktır.

- Eğer sadelikten hoşlanmıyorsanız, balkonunuzu eğlenceli renklere boyayabilirsiniz. Yeşil, turuncu, pembe ve mavi gibi tonlar, dekorasyona enerjik bir hava katacaktır. Ayrıca renkli yastıklar veya sandalyelerle, balkonunuzda eğlenceli bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR