Sezonun en şık salon takımları

Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı olan salon takımlarından, sezonun gözdesi olanlarını sizler için araştırdık. İşte sezonun en konforlu ve şık salon takımları...

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2018 07:29 GÜNCELLEME 11.06.2018 10:10 Dekorasyon
Sezonun en şık salon takımları
Sezonun en şık salon takımları

Ev dekorasyonunda en özen gösterilen oda hem aileyi buluşturan hem de misafirlerin ağırlandığı salonlardır. Vaktimizin de çoğunu geçirdiğimiz bu oda için en kaliteli, şık ve konforlu mobilyaları seçmeye özen gösteririz. Bizde salonunu yenilemek isteyenler ya da evlenecekler için sezonun en şık ve işlevsel salon takımlarını araştırdık.

BELLONA LİSBON SALON TAKIMI - 10.544,00 TL

Sezonun gözdesi olan soft renklerde tasarlanmış Lisbon oturma grubu, kapitone dokuması ve farklı düğmeleriyle göze çarpıyor. Lükens ayakları ve sade deseniyle de salonlara modern bir hava katıyor.

VİVENSE MERLİN KİTAPLIKLI SALON TAKIMI - 4.624 TL

Sadeleşen şehir evleri için tasarlanmış bu oturma grubu, kuzeyin minimal çizgilerini taşıyor. Dinlenme ve modülünden oluşan bu grup ihtiyaca göre tasarlanıp değiştirilebiliyor.

ALFEMO PALMİRA SALON TAKIMI - 6954 TL

Ekstra soft sünger özelliği ve sırt kısmında bulunan oynar başlıklı mekanizmasıyla rahatlığınıza rahatlık katan Palmira salon takımı, kapitone deseniyle de evlere ayrı bir şıklık kazandırıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR