İlginç küvet modelleri

Günün tüm yorgunluğunu atmak için birebir olan olan küvetler kullanışlı olmakla birlikte banyoları güzelleştirmeye devam devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2018 08:21 GÜNCELLEME 23.08.2018 08:23 Dekorasyon
İlginç küvet modelleri
İlginç küvet modelleri

Şehrin ve yoğun iş hayatının yoruculuğundan arınmanın yollarından biri olarak tercih edilen küvetler de, yeni modellerin çıkması ile modern dekorasyonlarda her zaman yerlerini korumayı başarıyorlar. Eğer banyodaki alan kısıtlıysa küvet, duş kabininin  yerine daha çok tercih ediliyor. 

Küvetlerin dinlendirici ve keyif verici özellikleri tercih sebebi olmalarını sağlayan tek neden değil elbette. Estetik olarak da banyonun tüm havasını değiştirebilen kuvvetler birer tasarım unsuru olarak modelleriyle farklı tarzlara da uyum sağlıyorlar. Eğer banyonuzda bir küvet varsa, mutlaka banyo dekorasyonunuzun odak noktası küvetiniz olacaktır. 

İşte birbirinden farklı özelliklere sahip göz alıcı küvet modelleri:

Bağımsız küvetlerBir duvara yaslanmayan bu küvet modellerinin en iyi özelliği banyonuzun istediğiniz noktasında konumlanabiliyor olması.

Pençe ayaklı küvetler

Gösterişli ve klasik küvet modeli isteyenler için bu tarz küvetler gayet idealdir.Genel olarak oymalı ve altın ya da gümüş rengi bir tasarım ürünleridir ve bu da banyolara vintage tarzı yansıtan nostaljik bir hava katar.

Renkli küvetler:

Küvetler genellikle beyaz olarak tasarlansa da banyolarına renk katmak isteyenler için oldukça farklı renklerde küvet modelleri bulmak da mümkün.

Yuvarlak küvetler:Daha minimalist ve modern bir tasarım olan yuvarlak küvetler son yılların banyo dekorasyonu trendlerinden biri.

Raflı küvetler:

Küvete eklenen raflar sayesinde hem şık hem de kullanışlı bir banyo dekorasyonu ortaya çıkıyor.

Köşe küvetler:Küçük ve dar olan banyolarda köşeleri değerlendirmek için harika bir fikir olan köşe küvetler genellikle iki duvarın köşesine konularak alandan tasarruf yapılmış oluyor.

Hamam tipi mermer küvetler:

Evinizde hamam konforu istiyorsanız, örnekteki gibi geleneksel Osmanlı tipi, mermer kullanılarak tasarlanmış şık, geniş ve keyifli bir küvet tasarımı aradığınız model olabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR