Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

Duş alırken banyo paspasının ıslandığından şikayet eden kadınlar için duş perdesi ve duşakabin arasındaki farkları araştırdık…

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2018 08:41 GÜNCELLEME 11.10.2018 10:40 Dekorasyon
Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar
Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

Klasik duş perdeleri suyun sızmasını sağlar. Genellikle polyester kumaş tercih edilen duş perdelerinin birleşme noktaları olmadığından kenarlardan suyun sıçraması sizi rahatsız edebilir. Ancak duşakabinlerde mıknatıslı birleşme noktaları olduğundan suyun dışarıya çıkması mümkün değildir.

- Duşakabinin temizliği duş perdesine göre daha zordur. Perdeyi makineye atabilir veya fırçalayarak temizleyebilirsiniz.  Duşakabinler genellikle buzlu cam olduğundan her duş sonrasında temizlik ürünleri ile temizlemeniz gerekir. 

- Duşakabinlerde suyun sızmasına sebep olan en büyük hatalardan biri kenarlarında bulunan silikonun kalitesiz olmasıdır. Fitil kısımlarını ve iyi bir silikon ile kenarlarını yapıştırırsanız suyun sızması yada paspasın ıslanması mümkün olmayacaktır.

- Duş perdelerinin asma yerlerinde zamanla küflenme, sararma veya paslanma görebilirsiniz. Ancak duşakabinlerde herhangi bir paslanma gibi sağlığınızı tehlikeye atacak unsur olmaz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR