Asimetrik masa ve sehpa tasarımları

Asimetrik bazı masa ve sehpaların dekorasyonda kullanımı oldukça yaygındır. Özellikle son zamanlarda estetik dokunuşlarla asimetrik tasarımlara yer verilen dekorasyon modellerinde ahşabın ve mermerin tercih edildiği görülmektedir. Peki Asimetrik masa ve sehpa ev dekorasyonunda nasıl kullanılır? Detaylar yazımızda...

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2019 08:26 GÜNCELLEME 05.02.2019 09:01 Dekorasyon
Asimetrik masa ve sehpa tasarımları
Asimetrik masa ve sehpa tasarımları

Birden fazla dekor tasarımı çeşitlerinin arasında asimetrik sehpa ve masa modelleri de oldukça ilgi çeken modeller arasında yerini alıyor. Asimetrik sehpa ve masa genelde mermer ve ahşaptan yapılıyor. Uzun ömürlü kullanım açısından önem taşıyan bu modelleri gönül rahatlığı kullanımıyla gerçekleştirebilirsiniz. Asimetrik masa ve sandalye dekorasyonu için belli başlı öneriler nelerdir? Asimetrik dekorasyon nasıl olmalıdır?

Asimetrik dekorasyon

ASİMETRİK MASA VE SANDALYE TASARIMI NASIL OLMALIDIR?

aSİMETRİK ORTA SEHAP

- Dairesel sehpalar asimetrik duruşu en iyi sergileyen sehpa modelleridir. İri ufaklı sehpaları salonunuzda kombin olarak kullanabilirsiniz. Sehpaların altına pike işlemeli bir dokuma halı kullanabilirsiniz.

Asimetrik çalışma masası

- Çalışma odasına uygun bir köşeye asimetrik çalışma masası seçebilirsiniz. L tipi masalar bu stile oldukça uygun bir örnek olabilir. Seçimleriniz için ideal renk olan açık pastel renkli ahşap bir masayı tercih edebilirsiniz.

Salon dekorasyonu

- Salonda dekorasyonun merkezinde orta sehpalar yer almaktadır. Merkezindeki orta sehpanın ebatını diğer eşyalarınıza uyumsuz ve asimetrik bir şekilde seçerek bu dekorasyonu sağlayabilirsiniz. Chester koltuk stili asimetrik bir salon için birebir tercih olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR