Ünlülerin evleri! Ünlü evlerinde dikkat çeken dekorasyon ve stiller

Ünlü isimlerin evleri her zaman merak konusu olmuştur. Hayranı olduğumuz kişilerin evlerini nasıl dekore ettiklerini, nasıl mobilyalar kullandıklarını, dekorasyon stillerini bilmek isteriz. Buse Terim, Pelin Karahan, Yasemin Özilhan, Emel Sayın ve Erkan Petekkaya gibi isimler evlerini sosyal medyadan paylaşmayı seven kişiler. Sizin için bu isimlerin, evlerinde uyguladıkları dekorasyon stillerini derledik. Ünlü evleriyle ilgili tüm dekorasyon stilleri haberimizde!

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2019 13:12 GÜNCELLEME 17.08.2019 13:14 Dekorasyon
Ünlülerin evleri! Ünlü evlerinde dikkat çeken dekorasyon ve stiller
Ünlülerin evleri! Ünlü evlerinde dikkat çeken dekorasyon ve stiller

Hayranı olduğumuz isimlerin evlerini, evlerinde kullandıkları dekorasyon stillerini ve mobilya renklerini takip ederiz. Öyle ki birçok isim de evlerinden fotoğraf paylaşmayı çok sever. Peki hangi isim, evinde ne tarz dekorasyon stilini tercih ediyor? Parke ve duvar modasında ne tarz bir stil kullanıyor? Sizlere; Buse Terim, Pelin Karahan, Bengü, Erkan Petekkaya, Emel Sayın ve Yasemin Özilhan gibi isimlerin evlerinden dekorasyon stiş detayları sunuyoruz. Eminiz sizler de evlerinizde uygulamak isteyeceksiniz.

EMEL SAYIN'IN EVİ

emel sayın

Türk sanat müziğinin dev seslerinden Emel Sayın, beyaz kaba mobilyalar ve ahşap renkli orta sehpa ile eski usul dediğimiz stilleri ev dekorasyonunda uyguluyor. Kahve tonları oldukça baskın.

ERKAN PETEKKAYA'NIN EVİ

erkan petekkayanın evi

Orta sehpada kahve tonunu tercih eden Petekkaya, tablo aksesuarlarına oldukça önem veren bir isim olarak dikkat çekiyor. Koltuk kumaşında beyaz tercih etse de, mobilyaları kahve tonlarında seyrediyor. Klasikten yana.

YASEMİN ÖZİLHAN'IN EVİ

yasemin özilhan evi

İş adamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra Özilhan soyadıyla tanınmaya başlayan Yasemin Ergene, paylaştığı fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere evinde hep ayna ve mum dekorasyonunu kullanan isimlerden. Büyük objeler de ev dekorasyonu konusunda tercihi. Aydınlatmalara fazla önem veren Özilhan, uzun ve derin bir görüntü oluşturma stilini ev kapı ve pencerelerinde de uyguluyor.

PELİN KARAHAN'IN EVİ

pelin karahan evi

Bedri Güntay ile evli olan Pelin Karahan, evinde çoğunlukla kare tasarım stilli parkeler ve krem renkli mobilyaları kullanıyor. Koltuklarında da zebra stil yastıkları ve düz renk kumaşları tercih ediyor. 

BUSE TERİM'İN EVİ

buse terim evi

Volkan Bahçekapılı ile evli olan ve kendi web sitesinde moda ve dekorasyon üzerine yazılar yayımlayan Buse Terim, evinde doğanın yansımalarını tercih ediyor. Renk olarak; pembe, siyah ve beyaz tonları ağırlık kazanıyor.

BENGÜ'NÜN EVİ

bengü evi

Yakın zamanda anne olan Bengü'nün evinde de tıpkı Yasemin Özilhan'ın evinde olduğu gibi mum ve ayna dekorasyonları etkin. Avizeler konusunda daha kaba parçaları seçen Bengü, kahve ve siyah tonlarının ağırlık kazandığı bir dekorasyondan yana.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR