Ramazan Bayramına özel sunum önerileri

Ramazan Bayramı, sıkça misafir ağırladığımız ve sevdiklerimizle vakit geçirdiğimiz bir dönem. Bu dönemde misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak isteriz. Peki en şık sunum şekillerini nasıl oluşturabiliriz? Sizler için Ramazan Bayramı'na özel sunum önerilerini derledik. Ramazan Bayramı'nda sunum önerilerine yönelik tüm detaylar sadece yasemin.com'da!

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2019 08:48 GÜNCELLEME 05.06.2019 10:34 Dekorasyon
Ramazan Bayramına özel sunum önerileri
Ramazan Bayramına özel sunum önerileri

Ramazan Bayramı'nda misafirlerini en şık ve en özel şekilde ağırlamak herkesin önceliği. Bu sebeple hazırlamış olduğunuz ikramlıklarınız için güzel sunumlar tasarlarsanız. Oysa sadece birkaç küçük adımla istediğiniz şıklığı elde etmeniz mümkün olacaktır. Bu içeriğimiz içerisinde de, bayramda sıkça kullanacağınız dekorasyon parçalarına yönelik en kullanışlı ve güzel sunumlara yer verdik. Peki bu sunumlar içerisinde nasıl detaylar yer alıyor? Bu anlamda en çok dikkat çeken şüphesiz ki servisler olacaktır. İkramlarınızı sunarken, geniş ve desenli tabakları tercih edin. Küçük tabakları tercih edip ikramları sıkıştırırsanız, göz yorulmasına neden olursunuz. Ancak geniş ve orta büyüklükte bir tabak kullanırsanız, hem ikramlarınız sıkışıp göz yormaz hem de daha şık bir sunum oluşmuş olur. Ramazan bayramına özel sunum önerilerinde tüm detaylar için haberimize yakından bakalım:

sunum tabakları

TABAK MODELLERİ

bayram sunum önerileri

Tabaklarınız için de sade değil üzerinde yazı çağrıştıran farklı tasarım ve desenlerin olduğu tabakları tercih edip, renkli bir görüntü oluşturun.

ÖZEL ŞEKERLİKLER VE ÇİKOLATALIKLAR

sofra servis aksesuarları

Bayram boyunca misafirlerimize bolca şeker ve çikolata ikram ederiz. Artık bu şeker ve çikolataları kutularından çıkarma vakti. Özel şekerlik ve çikolatalıklar ile sunumlarınızı daha özel hale getirebilirsiniz.

SÜRAHİ - BARDAK TAKIMI ORTAKLIĞI

sürahi takım modelleri

Bu bayramda sunacağınız içecekleri şişelerinde değil sürahilerde tutun. Sürahilerinizin de bardaklarınızla takım olmasına özen gösterin. Böylelikle hem şık bir görüntü elde etmiş olur hem de uyum yakalamış olursunuz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR