Mutfakta kullanabileceğiniz en şık aksesuarlar

Bayram boyunca misafirlerinizi en şık aksesuarlarla ağırlamak istemez misiniz? Kahve ve çay fincanları, şekerlikler ve daha birçok aksesuarda hem bayramın hem de yazın yansımalarını görmek mümkün. Sizler için bayram havasını evinize yansıtacak birbirinden renkli mutfak aksesuar modellerini ve fiyat aralıklarını derledik.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2019 08:10 GÜNCELLEME 13.06.2019 17:48 Dekorasyon
Mutfakta kullanabileceğiniz en şık aksesuarlar
Mutfakta kullanabileceğiniz en şık aksesuarlar

Bayram sürecinde en çok kirlenen ve kullanılan alanlardan biri olan mutfaklar, bayram için en büyük aksesuarlarımızdan olan kahve ve çay fincanlarını, şekerlikleri ve çikolatalıkları, sunum için kullanılan tabakları, çaydanlıkları, cezveleri içerisinde bulundurur. Bu sebepledir ki özellikle bayram için; evlerimizin en renkli köşelerden olur. Pek çok marka, bayrama özel tasarımlarını ve koleksiyonlarını görücüye çıkardı. Peki Ramazan Bayramı için hangi tarz mutfak aksesuarları karşımıza çıkıyor? Nasıl modellerle istediğiniz sunum şıklığını elde edebilirsiniz? Karaca, Kütahya Porselen, Schafer, Emsan, Linens gibi dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarındaki modeller, hangi fiyat aralıklarıyla karşımıza çıkıyor? İçeriğimiz içerisinde hem bu sorulara yanıt aradık hem de desen detaylarına yöneldik. Ancak öncelikle bu yılki modellerde karşımıza çıkan desen modellerine bakalım:

Çay fincanı modelleri

MUTFAK AKSESUARLARINDA ÖNE ÇIKAN DESENLER

Yaz sezonuyla birlikte özellikle çay ve kahve fincanlarında, tabaklarda çiçek ve doğayı temsil eden figürler baş gösteriyor. Ancak tıpkı modada olduğu gibi dekorasyonda da asimetrik stillere yönelmenin vakti geldi.

Nitekim hem asimetrik desenler hem de etnik köken yansımaları bu tarz modeller üzerinde yer alıyor. Renkler konusunda ise düz, sade ve tek anlayışı etkin. Özellikle çaydanlık modellerinde bunu sıkça görmek mümkün oluyor.

Şekerlik ve çikolatalıklarda ise küçük detaylar bu sezon için dikkat çeken ayrıntı. Kçük bir kuş figürü ya da kabın aldığı şekil, şeker ve çikolata sunumuna ayrı bir renk katıyor diyebiliriz.

Öyleyse şimdi mutfak aksesuarlarında öne çıkan modellere ve fiyat aralıklarına bakalım:

MUTFAK AKSESUARLARI MODELLERİ VE FİYAT ARALIKLARI

Karaca fincan setleri

KARACA / KAHVE FİNCANI: 60 TL

KARACA / KAHVE FİNCANI: 160 TL

Emsan çaydanlık modelleri

EMSAN / ÇAYDANLIK: 200 TL

EMSAN / ÇAYDANLIK: 200 TL

Mutfak aksesuarları

JUMBO / PEÇETELİK: 129 TL

KARACA / CEZVE SETİ: 80 TL

Linens aksesuar modelleri

LİNENS / ŞEKERLİK: 25.50 TL

LİNENS / TABAK SETİ: 45 TL

Mutfak gereçleri

KÜTAHYA PORSELEN / FİNCAN SETİ: 106.25 TL

SCHAFER / SERVİS TEPSİSİ: 170 TL

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR