2020 ev dekorasyonunda yer minderi modası

Ev dekorasyonu konusunda 2020'nin trendi yer minderleri. Sadece yatak odalarında kullanılıyor gibi görünse de salon ve balkon dekorasyonları için de rahatlıkla tercih edilebiliyor. Peki rengarenk, rahat ve modern bir görüntü oluşturmanızı sağlayacak olan yer minderi dekorasyonları nasıl yapılabilir? Ev dekorasyonunda yer minderi modası, tüm detaylarıyla birlikte sadece yasemin.com'da!

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2020 16:15 GÜNCELLEME 16.04.2020 16:16 Dekorasyon
2020 ev dekorasyonunda yer minderi modası
2020 ev dekorasyonunda yer minderi modası

Yer minderi dekorasyonu, sezonun en trend dekorasyon stillerinden biri olarak dikkat çekiyor. Salon, yatak odası ve balkonlar için kullanılan yer minderleri, klasikleşmiş salon dekorasyonlarındaki büyük değişime öncülük ediyor. Hem modern hem de rahat bir görüntü oluşturulmasını sağlayan yer minderleri için çeşitli dekorasyon stilleri mevcuttur. Çünkü yer minderi modellerinde de farklı parçalar karşınıza çıkıyor. Peki bir yer minderi dekorasyonu hazırlarken nelere dikkat edilmeli? 2020 dekorasyon trendlerini yansıtmak konusunda hangi noktalara değinilmeli? İşte yer minderi dekorasyonu konusunda tüm bilinmesi gerekenler:

EV DEKORASYONUNDA YER MİNDERİ MODASI

Ev dekorasyonunda öne çıkan trendlerden biri olan yer minderi modası için uygulanması gereken küçük tüyolar mevcut. Bu tüyolara yakından baktığımızda karşımıza çıkan detaylar şöyle: 

- Yer minderleri için bilinmesi gereken ilk ve önemli olan şey; minderlerin odalarına büyüklük etkisi oluşturduğudur. Bu sebeple eğer ki odalarınızda büyüklük algısı oluşturmak istiyorsanız, yer minderlerini tercih edin. 

- Daha az mobilya kullanıp çocuklarınıza en uygun oyun ve gezme alınını oluşturabilirsiniz. 

- Renkli ev minderlerinin oluşturacağı görüntülerle, şık ve enerjik bir alan oluşturabilirsiniz. Odanıza 4 minder koyup bir orta sehpa ile istediğiniz rahatlıktaki dekorasyon modasını oluşturabilirsiniz.

- Televizyon alanında dekorasyon yapmak istiyorsanız; ekran önüne iki renkli minder koyup televizyon işleme köşenizi renkli hale getirebilirsiniz.

- Odanızın olduğundan daha büyük görünmesini sağlamak için, yer minderlerini tercih edebilirsiniz. Bu minderler, fazla alan kaplamadığından dolayı odaların olduğundan daha büyük görünmesini sağlar. Bu sebeple, küçük oda dekorasyonu için oldukça idealdir.

- Eğer evinizde küçük çocuğunuz varsa, onların düşüp zarar görmemesini ve olası ev kazalarının önlenmesi için oldukça ideal bir dekorasyon parçasıdır.

- İlkbahar ve yaz sezonunda bahçe ve balkonlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renk konusunda açık tonları, bunun dışında baskılı, desenli modelleri kullanabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR