Natürel tonlu ev dekorasyonu önerileri

Doğal tonların hakim olduğu bir ev dekorasyonu, hem sade hem de konforlu bir alan oluşturmanın yollarını sağlıyor. Natürel tonlarla şık bir ev dekorasyonu oluşturmak için, içeriğimiz içerisinde yer verdiğimiz dekorasyon modellerine yakından bakabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2020 21:16 GÜNCELLEME 12.04.2020 21:18 Dekorasyon
Natürel tonlu ev dekorasyonu önerileri
Natürel tonlu ev dekorasyonu önerileri

Natürel renk cetveli, farklı dekorasyon stilleri oluşturmanız açısından geniş bir olanak sağlar. Hasır, eskitme deri, gibi pek çok stil, dekorasyonun ana temasına hizmet eder. Doğallık ve sadelik üzerine kurulu olan bu dekorasyonda amaç, derinlikli bir görüntünün oluştuğu konforu sağlamaktır. Bu dekorasyonu uygularken belirli pratik uygulamalara yönelebilirsiniz. Ton sür ton, bu anlamda en doğru pratik uygulamalardandır. Tek renk üzerine kurulacak olan bir dekorasyon, istenilen doğallığı yakalamanızı sağlar. Örneğin; sadece kahve üzerine yönelinmiş bir dekorasyon. Peki natürel tonlu dekorasyonlar nasıl uygulanır?

NATÜREL EV DEKORASYONU

ev dekorasyonu natürel

Evinizde bir cephe seçecekseniz, bunu duvarlarınızda kullandığınız renklere göre yapmanız gerekir. Kullanacağınız renkler, dekorasyon stiliniz sebebiyle koyu ve sıcak olacaktır. Bu sayede, kuzey cephesini tercih edebilirsiniz.

ev planına göre dekorasyon

Koyu tonların sert etkisini kırmak için, açık gri ve beyaz gibi renkleri kombinasyonda kullanabilirsiniz.

Renklerin gücüyle oluşturulan natürel tonlu etkisi, evler içerisinde daha ferah bir ortam oluşturulmasını sağlar. Aynı şekilde rahat bir ortam oluşturabilmek için de yumuşak yastıklı, büyük koltukları tercih edin. 

Dolap, konsol, vitrin gibi mobilyalar yerine açık raf sistemini kullanın. Bu sayede renk ve oturma gruplarıyla oluşturulan  ferah ve rahat ortamı, sürdürmüş olursunuz.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR