2020 salon dekorasyon fikirleri

2020 salon dekorasyonu, 2019'a kıyasla daha avangard ve gösterişli bir geçişe sahip. Peki salonlarınız, bu muhteşem geçiş dönemi için hazır mı? Ufak bir değişiklik yapmak şart. Şık ve bir o kadar pratik dekorasyon fikirlerini içeriğimiz içerisinde derledik. Salonlarınız için oldukça ideal olacak olan 2020 salon dekorasyonu önerileri, tüm detaylarıyla yasemin.com'da! İşte tüm yönleriyle salon dekorasyon fikirleri.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2020 17:26 GÜNCELLEME 19.02.2020 17:29 Dekorasyon
2020 salon dekorasyon fikirleri
2020 salon dekorasyon fikirleri

Salonlarınızı 2020 dekorasyon trendlerine göre dekore etmeniz, hem ortama yeni bir kimlik kazandıracak hem de şık bir görünüm sunacaktır. Bu iddiayı uygulamaya dökmenizi sağlayacak birçok öneri bulunuyor. İçeriğimiz içerisinde; uygulaması en kolay 2020 salon dekorasyonu önerilerini bir araya getirdik. Bu dekorasyonlar, hem evinizde aydınlık bir hava oluşturacak hem de daha fazla alan kazandıracaktır. Artık bahar yansımalarının etki etmeye başladığı salon dekorasyonu önerilerini, çok düşük bir bütçeyle evinizde farklı dekorasyon fikirlerini uygulayabilirsiniz. Öyleyse 2020 dekorasyon trendlerine bağlı olarak hazırlanan, salon dekorasyonu önerilerine daha yakından bakabilirsiniz.

SALON DEKORASYONU ÖNERİLERİ 2020

Koltuk ve sandalye kumaşları: Koltuklarınızda baharı temsil eden figür ve desenler etkin oluyor. Renkler konusunda canlı tonlar hakim. Ancak daha sert bir hava için mürdüm ve lacivert tonları dikkat çekiyor olacak.

Duvar rengi: Duvar renklerinde koltuklarla uyumlu bir birliktelik gözetiliyor olacak. Ton sür ton denilen tek renk dekorasyonu, duvar ve koltuklarda hakim oluyor. Aksesuarlarda çiçek vb. görsellerin olduğu tablolar kullanılıyor.

Mobilya: Mobilyalar konusunda avangard stiller hakim duruyor. Daha şık ve gösterişli bir tarz oluşmuş oluyor. Aksesuar konusunda ise varaklı modeller dikkati çekiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR