Evlerinizde uygulayabileceğiniz en iyi dekorasyon trendleri

Ev dekorasyonunda trendler arasında yer alan İskandinav, Minimalist, Bohem ve Rustik dekorasyon stilleri, hem evlere şıklık hem de uygulayan kişinin ruh halinde önemli etkiler oluşturur. Sizler için evlerinizde uygulayabileceğiniz en iyi dekorasyon trendlerini derledik.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 17:41 GÜNCELLEME 06.05.2020 20:13 Dekorasyon
Evlerinizde uygulayabileceğiniz en iyi dekorasyon trendleri
Evlerinizde uygulayabileceğiniz en iyi dekorasyon trendleri

Ev dekorasyonları, ortama kattığı şıklık kadar iç dinamiği de belirler. Ev içerisine uygulanan dekorasyonlar, ev sakinlerinin ruh haline de etki eder. Bu sebeple sizi yansıtan dekorasyonları evinizde uygulamanız daha doğru olacaktır. Peki hangi dekorasyon stili, nasıl bir ruh halini temsil eder? Aynı zamanda ev dekorasyonunun en iyi trend stillerinden olan, bahsettiğimiz dekorasyon stillerini sizler için derledik.

İSKANDİNAV TARZI DEKORASYON

İskandinav ev dekorasyonunda ahşap malzemeden yapılan mobilyalar kullanılır.  Bunun dışında ev dekorasyonunda, ahşap rengi tamamlayıcı tonlar da ağırlıkta olur. Mobilyalar düz ve zarif hatlara sahiptir. 

MİNİMALİST DEKORASYON

Minimalist dekorasyon, gereksiz eşyaları ortadan kaldırıp basit ve küçük eşyalarla bir ev ortamı oluşturma fikridir. Az eşya ile mutlu olma fikriyle hareket edilen bu dekorasyonda, boşluk hissi oluşturulur. Eşyalar ise dengeli ve düzenli bir şekilde yerleştirilir.

BOHEM DEKORASYON

Bohem dekorasyon ise minimalist dekorasyonun tam zıttıdır. Canlı ve renkli bir ev dekorasyonu için tercih edilebilen bu ev dekorasyonunda eşyalar düzenli ve dengeli bir biçimde yerleştirilmez. Özgürlük fikri hakimdir.

RUSTİK DEKORASYON

Rustik dekorasyon, country evlerin yenilenme sürecinde kullanılan bir stildir. Bu dekorasyon stilinde doğal ve ham malzemeler kullanılır. Bununla birlikte modern objeler de yer alır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR