Yeni nesil dekorasyon tarzı: Modern şark köşeleri

Ahşap sedirden yapılmış modern şark köşesi ve bisküvi minder modelleri mobilya sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2022 17:14 GÜNCELLEME 08.09.2022 17:20 Dekorasyon
Yeni nesil dekorasyon tarzı: Modern şark köşeleri
Yeni nesil dekorasyon tarzı: Modern şark köşeleri

Günümüzde mobilyalara olan ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle yeni evlenen çiftler, evlerine alacakları mobilyalara oldukça fazla önem veriyor. Köşe takımlarından kanepeye, berjerden pufa kadar her modelin farklı bir alıcısı var.

SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ ŞARK DEKORASYON

Etnik tarzdan hoşlananlar artık göremeye alışkın olduğumuz klasik koltuk modellerine sıcak bakmıyor. Bu sektöre yeni bir soluk getiren şark köşeleri de vatandaşların en büyük alternatifi oldu. Evinin en özel noktasına şark köşesi yaptırmak isteyenlerin tercihi ise sektörün öncü şirketlerinden biri olan Şark Dekorasyon'u tercih ediyor. Çeşitli mi çeşitli sedir, minder, palet modelleri ve kaliteli süngerleri Şark Dekorasyon'u rakiplerinden farklı kılıyor.

HER KESİME HİTAP EDİYOR

Mobilya sektöründe ön plana çıkmaya başlayan şark köşeleri, her kesime hitap ediyor. Şark köşelerini köy evinde, dairede, vakıflarda, derneklerde ya da lüks bir villada görmeniz mümkün. İstenilen tarzda özel üretim yapan Şark Dekorasyon da birbirinden farklı modellerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

YENİ NESİL DEKORASYON TARZI: MODERN ŞARK KÖŞELERİ

Kadim zamanlardan günümüze kadar ulaşmış olan şark köşeleri Anadolu'nun en yaygın ev dekorasyon kültürünü yansıtmaktadır. Karadeniz yaylalarından Akdeniz'in obalarına, Ege'nin yörük çadırlarından Doğu'nun ve Güneydoğu'nun taş yapılara kadar, her evin iç dekorasyonunu yansıtan şark köşesi kültürü günümüzde de yaygın şekilde kullanılmaya devam ediyor.

Şark köşeleri genel anlamda iki çeşittir. Biri yer minderleri ya da yer döşekleri diye bilinen minder ve sırt yastıklardan oluşan takımlardır. Bunlar direkt olarak yere konulur. Ev sahipleri misafirlerini bu sıcak ortamlarda ağırlar. Bordo, yeşil, mavi ve turuncunun ön plana çıktığı kilim desenli minderlerin üzerine bir de küp şeklinde kol yastıkları koyulur.

Bir diğer şark köşesi ise ahşap sedirlerdir. Esasında sedir, her ne kadar bir ağaç ismi olsa da, genellikle gürgen ya da kayın gibi dayanıklı ağaçlardan yapılan ahşap oturma gruplarına da bu isim veriliyor. Sedirlerin üzerine konulan şark köşesi minderleri ile oldukça güzel ürünler ortaya çıkmakta. İstanbul'da sedir ve minder imalatı yapan Şark Dekorasyon'un web sayfasındaki ürünleri incelediğinizde sedir ve minderlerden bolca örnek bulabileceksiniz.

MODERN ŞARK KÖŞELERİ

Geleneksel tarz şark köşelerini modern tasarımlarla harmanlayan Şark Dekorasyon üretmiş olduğu farklı oturma grupları ile dikkat çekiyor. Etnik desenler ile modern çizgileri harmanlayan firmanın üretmiş olduğu modern şark köşeleri dekorasyon dünyasının dikkatini çekmiş görünüyor. Dünyanın hemen her ülkesine internet üzerinden mal pazarlayan firmanın ürünlerine özellikle yabancı kullanıcıların ilgisi gün geçtikçe artıyor. Kişiye özel tasarımlar arklı tasarımı, konforlu dizaynı ve sağlam yapısı ile müşterilerinin memnuniyeti kazanmış görünüyor.

 

Mustafa Civan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Mustafa Civan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR