Hollandalı genç Denizli'de Müslüman oldu

Denizli'de Müslüman olan Hollanda vatandaşı Mads De Haan'ın yeni ismi 'Abdulmecid' oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2023 10:36 GÜNCELLEME 07.09.2023 10:36 ÜLKE'DE BUGÜN
Hollandalı genç Denizli'de Müslüman oldu
Hollandalı genç Denizli'de Müslüman oldu

Hollanda vatandaşı Mads De Haan, Denizli’nin Bozkurt İlçe Müftülük binasında düzenlenen merasimle, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Bozkurt Müftüsü Ayet Usta, İslam’ın temel esasları ile ilgili bilgi verdi. Şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan Mads De Haan “Abdulmecid” ismini aldı. Müftü Ayet Usta, İslamiyet’i seçen Haan’ı tebrik ederek İhtida Belgesi’yle Kur'an-ı Kerim hediye etti.


 

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • zafergülten 8 ay önce Şikayet Et
    Hollanda Türk düşmanı bir ülke,bunları iyica araştırıyormusunuz,neyin nesi,Türkiye ye niye gelmiş,geliş maksadı ne,ne iş yapıyor,kimlerle irtibatı var....unutmayın casus olabilir,Türkiye deki teörisleri yönlendiren,silah teminatı ve para yardımı yöneten biri olabilir. müslüman oldu diye bunları göz ardı etmeyin,dikkat çekmemek için yapmış olabilir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR