Denizli'de belediye müdürünün evine yıldırım düştü

Denizli'nin Çal ilçesinde belediye iştiraki olan şirket müdürünün evinde yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu evin çatısında çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2024 09:43 GÜNCELLEME 28.08.2024 09:45 ÜLKE'DE BUGÜN
Denizli'de belediye müdürünün evine yıldırım düştü
Denizli'de belediye müdürünün evine yıldırım düştü

Yangın, Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Hançalar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çal Belediyesine ait Yeşil Çal A.Ş. Müdürü Oğuz Helvacı’nın evine yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

İki katkı evin çatısında başlayan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin Çal ve Bekilli ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadığı öğrenilirken evde maddi hasar meydana geldi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR