Denizli'de kan donduran cinayet: Babası ve ağabeyini öldürdü!

Denizli'nin Tavas ilçesinde para vermedikleri için tartıştığı babası ve ağabeyini av tüfeğiyle öldürdükten sonra evlerini yaktığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 12:17 GÜNCELLEME 23.10.2024 14:42 ÜLKE'DE BUGÜN
Denizli'de kan donduran cinayet: Babası ve ağabeyini öldürdü!
Denizli'de kan donduran cinayet: Babası ve ağabeyini öldürdü!

Olay, 20 Ekim tarihinde Tavas ilçesine Aydoğdu Mahallesi'nde bulunan tek katlı bir evde gerçekleşti. 

Edinilen bilgiye göre, yangın ihbarıyla olay yerine giden ekipler, baba Süleyman Pekdemir (60) ve oğlu Muhammet Pekdemir'in (35) yanmış cesetlerini buldu. 

ÖLDÜRDÜKTEN BİE GÜN SONRA EVİ ATEŞE VERDİ

Babası ve ağabeyini pazar akşamı av tüfeğiyle vurarak öldürdükten bir  gün sonra evi ateşe veren K. Pekdemir, Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. 

ÇAPRAZ SORGULAMADA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

K. Pekdemir'in ifadesinde önce, "Bıçakla öldürdüm" daha sonrasında ise. "Tüfekle vurdum" şeklinde çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. 

Jandarma dedektifleri tarafından çapraz sorguya alınan ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Pekdemir, babası ve ağabeyini kendisine para vermedikleri için yaşadıkları tartışmanın ardından öldürdüğünü itiraf etti.

"BAŞLARINDA ÖLMELERİNİ BEKLEDİM"

Gözaltına alınan Pekdemir'in ifadesinde şu sözler yer aldı:

 "Yukarıdan talimat geldi. Eve varmadan önce tüfeği kontrol ettim. Eve girince babam ve ağabeyimi tüfekle vurdum. Başlarında ölmelerini bekledim. Evden ayrıldım, kahveye gittim. Çay içtim, arkadaşlarımla sohbet ettim. Ertesi gün akşam saatlerinde geldiğimde evi ateşe verdim." 

Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAKALANMASAYDI ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİ DE ÖLDÜRECEKTİ

Babası ve ağabeyini öldüren zanlının yakalanmama durumunda annesi ve kız kardeşini de öldürmeyi planladığı iddia edildi. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Mantık... 2 saat önce Şikayet Et
    Bu, hastalıklı ruhlar ıslah olmazzzzz. Çin ve Rusya ne yapıyorsa öyle yapılsın.
    Cevapla
  • Yediemirler 2 saat önce Şikayet Et
    Eeee asın da asın yahu adın asınnnnnn...Bu kadar cinayetin vebali idam kanunu çıkarmayanların boynunda olacak ahrette beyler..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR