Bursa BŞB'den büyük başarı! Avrupa'da final...

Bursa Büyükşehir Belediye Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Cup yarı final rövanşında Fransa'nın CP Lyssois ekibini 3-1 yendi ve finale çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2017 16:41 GÜNCELLEME 09.04.2017 16:41 Diğer Branşlar
Bursa BŞB'den büyük başarı! Avrupa'da final...
Bursa BŞB'den büyük başarı! Avrupa'da final...

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası yarı final rövanş maçında Fransa'nın CP Lyssois ekibini 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tenis Kafe Sosyal Tesisleri Masa Tenisi Salonu'ndaki mücadelenin ilk maçında Bursa ekibinden Melek Hu, Bernadette Szocs'u üçü de 11-9 biten setler sonucu 3-0 yendi.

Günün ikinci karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Alexandra Privalova, Yue Wu ile karşılaştı. Privalova, rahat bir oyunla rakibini 11-4, 11-8 ve 11-5 biten setlerle 3-0 yenmeyi bildi.

Genç oyuncu Simay Kulakçeken ise üçüncü sette Agnes Le Lannic'e rakip oldu. Maçı, 11-7, 11-8 ve 11-2'lik skorlarla Fransız ekibinin oyuncusu kazandı ve skoru 2-1'e getirdi.

Dördüncü sette Melek Hu'nun rakibi Yue Wu oldu. Oyuna çok iyi başlayan Melek Hu, 2-0 öne geçti. Fransız ekibi set ve sayılara bakıldığında tur atlama şansının kalmaması üzerine yenilgiyi kabul etti.

CP Lyssois'in çekilmesi üzerine karşılaşmayı 3-1 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, finale yükselen taraf oldu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR