Khabib, ünlü boksöre meydan okudu!

Khabib Nurmagomedov, henüz yenilgisi olmayan ünlü boksör Floyd Mayweather'a meydan okudu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2018 18:36 GÜNCELLEME 14.10.2018 18:36 Diğer Branşlar
Khabib, ünlü boksöre meydan okudu!
Khabib, ünlü boksöre meydan okudu!

Conor McGregor'ı karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında dağıtan Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, ünlü boksör Floyd Mayweather'a çağrıda bulundu.

Khabib Nurmagomedov, Mayweather'ı düelloya davet ederken; "Haydi Floyd, şimdi biz dövüşmeliyiz. 50-0'a karşı 27-0. Hiç kaybetmeyen iki adam, neden olmasın? Çünkü ormanda sadece bir kral vardır" ifadelerini kullandı.

 

 

"ŞU ANDA KRAL BENİM"

Mayweather'ın McGregor ile maçında onu düşüremediğini söyleyen Khabib, "Şu anda kral benim çünkü o McGregor'u düşüremedi ve ben kolayca yere serdim" dedi.

Mayweather, Ağustos 2017'de McGregor'u yendikten sonra herhangi bir maça çıkmamış ve Manny Pacquiao ile bu yıl karşılaşmak üzere emeklilikten geri dönebileceğini söylemişti.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Uzman 5 yıl önce Şikayet Et
    selam arkadaşlar, ben de khabib'in kazanmasını çok isterim ama floyd'a karşı şansı olmaz sadece prize fight olacaktır ama kaybetse de çok para alır.
    Cevapla
  • 1071 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kibiri, bu işler böyledir. Daha çok para kazanıp çevrene ve ülkene yardım etmek istiyorsan böyle yapacaksın. Yahudiler para yaparken kibir yok da müslüman yapınca mı kibir. Troller sizi.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    khabib değil habib mugamedov değil muhammedov. rusçada özel isimler rusçadaki karşılığına göre okunur. muhammed ismi rusçada mogameddir. habib muhammedov ismin doğrusu
    Cevapla
  • TEVAZU 5 yıl önce Şikayet Et
    kafirlere karşı sert ve şiddetli.Yorum yapan arkadaşlar kibrin müslümanlarra yapılmayacağını anlamalı Khabib in KARŞISINDA KİLER GAVUR.
    Cevapla
  • Trabzon lu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bize bir mutluluk daha yasatırsın insaALLAH Khabib kral
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR