Khabib ve McGregor için karar verildi!

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle Rus Khabib Nurmagomedov 9 ay, İrlandalı Conor McGregor 6 ay men cezası aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2019 10:32 GÜNCELLEME 30.01.2019 10:34 Diğer Branşlar
Khabib ve McGregor için karar verildi!
Khabib ve McGregor için karar verildi!

Nevada Spor Komisyonundan (NSAC) yapılan açıklamada, maç bitiminin ardından iki dövüşçü ve antrenörler arasında yaşanan arbede nedeniyle Rus Nurmagomedov'a 9 ay men ve 500 bin dolar, İrlandalı McGregor'a ise 6 ay men ve 50 bin dolar para cezaları verildiği ifade edildi.

 

 

Tarafların cezasının başlangıç tarihi olarak maçın oynandığı 6 Ekim 2018 tarihi belirlenirken, Nevada sınırları içinde şiddet karşıtı düzenlenen bir kampanyaya katılması halinde Nurmagomedov'un cezasının 6 aya düşürüleceği de belirtildi.

Nurmagomedov'un teknik ekibinde yer alan Abubakar Nurmagomedov ve Zubaira Tukhugov ise birer yıl men ve 25 bin dolar para cezası aldı.

 

 

Rakibini 4. raunt sonunda mağlup eden Nurmagomedov, şampiyonluk kemerini korumaya devam etmişti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek dertleri düşünceleri müslümanları her yerde haksızlığa uğratmak cezalandırmak ebedi cehennem başka türlü nasıl kazanılabilir ki ?
    Cevapla
  • lazoğli 5 yıl önce Şikayet Et
    habib yapacağını yaptı gavurdan başka ne beklenir ne ceza verirse versinler habib muhammed ali ruhunu diriltti hepsinden daha büyük
    Cevapla
  • FB12 5 yıl önce Şikayet Et
    İrlanda’lı her türlü hakareti ırkçılığı yaptı ve daha az ceza alıyor. Herşeyi başlatan o ama daha fazla cezayı alan bir müslüman adalet bunun neresinde? İrlanda’lı soytarının yaptığını Khabib yapsaydı sırf müslüman olduğu için ömür boyu men cezası alırdı
    Cevapla
  • hakan /s 5 yıl önce Şikayet Et
    ne rusu kardeşim adam avar türkü...
    Cevapla
  • Emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi daha oraya maca gitmm parayida odemem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR