Şampiyon milli sporculardan Kadınlar Günü mesajı

Şampiyon milli sporcular 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü video mesajlarla kutladı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2019 11:43 GÜNCELLEME 08.03.2019 12:21 Diğer Branşlar
Şampiyon milli sporculardan Kadınlar Günü mesajı
Şampiyon milli sporculardan Kadınlar Günü mesajı

Dünya ve Avrupa şampiyonalarında şampiyonluklar kazanan, Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil eden, branşlarında önemli başarılara imza atan sporcular, görüntülü mesajlarla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düşüncelerini paylaştı.

 

 

Şampiyon sporcular "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" için Anadolu Ajansı aracılığıyla şu mesajları verdi:

Deniz Selin Ünlüdağ (Avrupa şampiyonu eskrimci): "Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur diğer yarısını da kadınlar yetiştirir. Kadına saygılı ol."

 

 

Yasemin Adar (Dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi): "Kadından sporcu mu olur diyenler olacaktır siz onları aldırmayın çünkü kadının doğasında güçlü olmak vardır."

Yasemin Ecem Anagöz (Avrupa şampiyonu okçu): "Kadınların eğer isterlerse girdiği her yükün altından kalkabileceğini, her şeyi başarabileceğini unutmamalarını istiyorum."

Dilara Lokmanhekim (Avrupa şampiyonu judocu): "Kadın özgürdür, kadın emekçidir, kadın güçlüdür, kadın insandır, kadın annedir. Kadınsız toplum yarınsız toplumdur."

Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu (Satranç Türkiye şampiyonu): "Elde edemeyeceğimiz, başarı ulaşamayacağımız hedef yok. Bu duygu ve düşüncelerime emekleriyle ve değerleriyle anlam katan kadınların gününü kutluyorum."

Serap Özçelik Arapoğlu (Dünya ve Avrupa şampiyonu karateci): "Kadınlarımız her zaman ayakta durmayı başarmış ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü ölümsüzleştirmişlerdir. Ben de güçlü, ayakları yere sağlam basan bir kadın olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."  

Eylül Kibaroğlu (Avrupa şampiyonu bilardocu): "Ben gücümü bilardodan aldım. Siz de kendinize bir branş seçin."

Sinem Alpakan (milli hokeyci): "Ben kadın olarak başardım, siz de başarabilirsiniz. Kadınların daha özgürce bir dünyada spor yapabilmeleri adına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun."

Kübra Dağlı (Dünya şampiyonu tekvandocu): "Ben başardım siz de başarabilirsiniz."

Şevval İlayda Tarhan (Dünya şampiyonu atıcı): "Dünyadaki tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun."

İlke Özyüksel (Modern pentatlonda Türkiye'yi olimpiyatlarda ilk temsil eden sporcu): "Kadınların topluma katkısı toplumda varoluşları senenin bir günü değil her günü saygı ve sevgiyle takdir edilmelidir." 

- Erkek şampiyonlar

Beytullah Eroğlu (Dünya şampiyonu paralimpik yüzücü): "Türk kadınının gücünü Avrupa'da ve dünyada gösterdiğiniz için size minnettarız."

Taha Akgül (Olimpiyat şampiyonu güreşçi): "Kadınlar, doğumdan hayatın sonuna kadar hayatımızın her alanında bizi biz yapan değerimiz.’’

Mete Gazoz (Avrupa şampiyonu okçu): "Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da en iyi olabilmek için her türlü fedakarlığı yapan kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun."

Batuhan Daştan (Satranç Büyükusta): "Ellerinin değdiği her yere güzellik getiren kadınlarımızın başarıları ve mutlulukları daim olsun. Her şeyin en güzeline layık olan tüm hanımefendilerimizi saygıyla selamlıyorum."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR