Mike Tyson'dan Muhammed Ali itirafı!

Boks dünyasının en sansasyonel ve başarılı Ağır Sıklet Boks Şampiyonları'ndan Mike Tyson, efsane Muhammed Ali'yi en iyi zamanında bile yenemeyeceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2019 11:46 GÜNCELLEME 10.12.2019 19:42 Diğer Branşlar
Mike Tyson'dan Muhammed Ali itirafı!
Mike Tyson'dan Muhammed Ali itirafı!

Boks denince akla gelen ilk isimlerden olan Mike Tyson, tüm zamanların en iyisi olarak kabul edilen Muhammed Ali ile maç yapma şansı olsaydı kazanma ihtimalinin olmayacağını söyledi.

 

 

İsmi başarılarıyla olduğu kadar sansasyonlarıyla da öne çıkan Mike Tyson verdiği son röportajda kendisine sorulan Muhammed Ali sorusuna içtenlikle yanıt verdi. Röportajda kendisine yöneltilen "20 yaşındaki Mike Tyson ve 20 yaşındaki Muhammed Ali! Bu dövüşü kim kazanır?" sorusuna "Muhammed Ali" cevabını verdi.

Muhammed Ali'nin çok çevik ve çok güçlü bir boksör olduğunu belirten Tyson, "O bence dünyanın en iyisi. Çok özel bir boksör. Onu ringde yenemezdim" ifadelerini kullandı.

 

 

Tüm zamanların en hızlı ve güçlü ağır siklet boksörleri arasında gösterilen Mike Tyson, ilk profesyonel maçında rakibini karşılaşmanın henüz 8. saniyesinde nakavt etmişti. Kariyerinde çıktığı ilk 19 maçı kazanmayı başardı. İlk mağlubiyetini ise tarihin en genç ağır siklet şampiyonu Buster Douglas'a karşı almıştı.

1987 yılında Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu olmayı başaran Tyson, 1990 yılında girdiği hapishanede Müslüman oldu ve Malik Abdul Aziz adını aldı.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Malik Abdul Aziz rahmetli Muhammet Ali ile maç yapsalardı Mâlik yenecek olsa bile yenmez maçı verirdi çünkü ona kiyamazdı Muhammet Ali sadece bixxor değil bir dava adamıydı
    Cevapla
  • Bayram Bostancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Gurur kibir bencillik ve enaniyet insanı alçaltır,tevazu hoşgörü ve alçak gönüllülük ise insana değer katar.Malik Abdulazizi tebrik ediyorum.Rabbim sağlık ve afiyet versin.Dini mubinden ayırmasın.
    Cevapla
  • Serkan Ozkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tevazu insani alcatmaz! Takdire sayan kisilik belliki!
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    'ki' ayrı!
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar saygılı alçak gönüllü ve dürüst olunca daha çok seviliyor.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bilen adamı takdir etmek gerekiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR