Hamilton'ın yerine kim yarışacak?

Mercedes'te gündem; önümüzdeki sezon Lewis Hamilton'ın yerine kimin yarışacağı. Alman ekibinin patronu Toto Wolf'un adayları arasında; Max Verrstappen, Fernando Alonso ve Carlos Sainz bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2024 15:04 GÜNCELLEME 27.03.2024 15:04 Diğer Branşlar
Hamilton'ın yerine kim yarışacak?
Hamilton'ın yerine kim yarışacak?

Formula 1'de sezonun en çarpıcı gelişmesi; 7 kez Dünya Şampiyonu unvanlı Lewis Hamilton'un 2025'te Ferrari adına yarışacağını açıklaması oldu.

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Alman ekibi, bu açıklamanın ardından, Hamilton'un yerine geçecek alternatifleri araştırmaya başladı.

Mercedes takım patronu Toto Wolf'ün gündeminde de bu konu vardı.

Avusturyalı yönetici, Vertappen'in ilk tercih mi olduğuyla ilgili soruyu ''Evet onun performans seviyesini görüyorsunuz, ama diğer adayları da küçümsemek istemem'' şeklinde cevapladı.

Wolff, diğer seçeneklerle ilgili "Açıkçası Fernando Alonso çok heyecan verici, Carlos Sainz da çok iyi'' ifadelerini kullandı.

Avustralya basını, Formula 2'de Prema Racing'in sürücüsü Kimi Antonelli'nin de adaylar arasından yer aldığını iddia etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR