İnanılmaz olay! Olimpiyata gitmek için parmağını kestirdi...

Bir antrenmanda parmağını kıran Avustralyalı hokey oyuncusu Matt Dawson, iyileşme sürecini göz önünde bulundurarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarışabilmek için sağ eli yüzük parmağının üst kısmını kestirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2024 15:04 GÜNCELLEME 26.07.2024 15:04 Diğer Branşlar
İnanılmaz olay! Olimpiyata gitmek için parmağını kestirdi...
İnanılmaz olay! Olimpiyata gitmek için parmağını kestirdi...

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda heyecan başlarken Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson'dan ürkütücü bir hareket geldi.

BBC'nin haberine göre Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alabilmek için antrenmanda kırılan parmağının iyileşmesini bekleyecek zamanı olmadığını söyleyen Matt Dawson parmağının bir kısmını kestirdi.

İki hafta önce Perth'deki takım antrenmanı sırasında sağ elinin bir parmağını kötü bir şekilde kıran Dawson parmağından ameliyat olacaktı ve ardından parmağın iyileşmesi aylar alacaktı. Bu nedenle 30 yaşındaki oyuncu üçüncü kez oyunlara katılabilmek için sağ yüzük parmağının üst kısmını kestirerek takım arkadaşlarını ve antrenörünü şok etti.
Sakatlığının ardından soyunma odasında parmağını görünce bayıldığını açıklayan Dawson ameliyat olsa bile uzun iyileşme süresine rağmen parmağının tam işlevini kazanamayabileceğini söyledi.



Parmağının kesilmesi ile hazır hale gelen Dawson iki hafta sonraki Arjantin maçında sahada yer alabilecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Fettah Adıgüzel 1 ay önce Şikayet Et
    Bırakın parmağımı kesmeyi elime bir iğne ucu değmesine tüm olimpiyatları içiyle dışıyla değişmem
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Adam Hristiyan. Neyin hesabı sorulacak? Kafirlere hesap yok, direkt cehenneme sürülecekler... Ama bu kadar basit bilgileri, hadisi şerifleri, dinini niye güzel öğrenmedin diye sana hesap sorulacak.
    Cevapla
  • Gürbüz 1 ay önce Şikayet Et
    Hırıstiyan olduğunu ben bilemem. Kulun dikkatine, Dinimizin bildiğimiz, inandığımız kadarıyla malumatı, üşenmeden yazdık, o kadar. İnşaAllah faydalı olur.
    Cevapla
  • Gürbüz 1 ay önce Şikayet Et
    Bu yine iyi. Eziyeti kendine yapmış, hesabından kurtulması Allah'a kalmış. Başkasına yapsaydı, kul hakkına girerdi ki, Allah'ın hiç yardımını göremeyecek. Allah ben araya girmem diyor. (O bakımdan hani).
    Cevapla
  • DÜŞÜNEN ADAM 1 ay önce Şikayet Et
    Et sarsan ya da ekmek çiğneyip sarsan iyileşirdi aslında.
    Cevapla
  • Soner 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sana o ketigin parmagin hesabini soracak!
    Cevapla
  • Www 1 ay önce Şikayet Et
    Elbette soracak ama Derdi Dünya olanın hesap verme gibi düşüncesi olabilirmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR