Tarihi maçı kaybedip rakibinin iki katı para aldı!

Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) Dünya Ağır Sıklet Şampiyonluğu maçında İngiliz boksör Daniel Dubois, Anthony Joshua'yı nakavtla yenerek unvanını korudu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2024 18:31 GÜNCELLEME 23.09.2024 18:31 Diğer Branşlar
Tarihi maçı kaybedip rakibinin iki katı para aldı!
Tarihi maçı kaybedip rakibinin iki katı para aldı!

Wembley Stadyumu'nda 96 bin seyircinin önünde oynanan IBF Dünya Ağır Sıklet Şampiyonluğu maçında İngiliz boksörler Daniel Dubois ile Anthony Joshua karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi rakibini 5. rauntta nakavtla yenen Dubois kazandı ve IBF kemerini korudu.

Dubois zaferin ardından, "Ben bir gladyatörüm, sonuna kadar savaşan bir savaşçıyım. Bu benim zamanım, bu benim kurtuluş hikayem ve tam potansiyelime ulaşana kadar durmayacağım." ifadelerini kullandı.

Dağıtılan para ödülüyle ilgili ise maçın ardından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Sporty Salaries'e göre Joshua'nın 6 milyon sterlin kazanması garantilendi. Dubois'nın ise en az 3.5 milyon sterlin kazanması bekleniyor.

Yayın haklarından gelecek parayla birlikte ise Dubois'nın en fazla 10 milyon, Joshua'nın ise 25 milyon sterline kadar bir gelir elde edebileceği belirtildi.

KAYNAK : NTV Spor
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Mehmet Akif 4 saat önce Şikayet Et
    Durum sadece bundan ibaret değilki. Adam bahise para yatırıp rakibine 15 milyon dolar para yatırdı. Zamanında mike tyson douglas maçındaki şike gibi. Sporların bir çoğu hile hurda artık.
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Şok oldum. Josuanın bu hallere düşeceğini hiç beklemiyordum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR