Ercüment Taşdemir, Türkiye Karate Federasyonu başkanı seçildi

Türkiye Karate Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu’nda Ercüment Taşdemir ve Cem Hilmi Kılıç başkanlık için yarıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 17:26 GÜNCELLEME 22.10.2024 17:26 Diğer Branşlar
Ercüment Taşdemir, Türkiye Karate Federasyonu başkanı seçildi
Ercüment Taşdemir, Türkiye Karate Federasyonu başkanı seçildi

Türkiye Karate Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu’na 199 delegeden 193’ü katıldı. Ercüment Taşdemir, 109 oy alarak 4 yıllığına Türkiye Karate Federasyonu başkanı seçildi. 2021-2024 yılları Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının ibra edildiği genel kurulda 2 oy ise geçersiz sayılırken, Taşdemir’in rakibi Cem Hilmi Kılıç ise 82 oyda kaldı.

Karate Federasyonu başkanlığına seçilen Taşdemir, seçim sonunda yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Evet, maç bitti. Her zaman mesajlarımızda şunu söyledik, ‘biz biriz ve bütünüz. Türk karatesinin zirveye çıkması için hep beraber çalışacağız. Hiçbir şekilde ayrımcılık ve ötekileştirme yapmayacağız. Hiçbir zaman kötü niyetimiz olmadı. Zaman zaman gerginlikler olur ama biz bir bütünüz. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Dolayısıyla her zaman diri olmamız lazım. Bu ülke için ölümüne hizmet etmemiz lazım.”

Taşdemir’in yönetiminde ise; ‘Hüseyin Akdemir, Hilmi Kaplan, Haşim Bulut, Osman Fatih Destici, Atıf Ala, Mustafa Ertekin,Ali Sarıaydın,Ersin Bebek, Levent Aydemir, Ömer Habeş’ yer aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR