Büyükşehir’de ‘Başkanlık Kupası’ heyecanı başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ’10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ öncesinde kura heyecanı yaşandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.05.2026 15:50 GÜNCELLEME 21.05.2026 15:50 Diğer Branşlar
Büyükşehir’de ‘Başkanlık Kupası’ heyecanı başlıyor
Büyükşehir’de ‘Başkanlık Kupası’ heyecanı başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ’10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ öncesinde kura heyecanı yaşandı.

67 erkek ve 2 kadın takımı olmak üzere toplam 69 takımın mücadele edeceği turnuvada, 1035 Büyükşehir Belediyesi personeli şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek.

Bursa’da birçok alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, personelin motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal faaliyetlerine de devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Gençlik Kulübü koordinasyonunda 10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ düzenliyor.

1 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan turnuvanın kura çekimi ise Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’nde yapıldı.



TURNUVADA 67 TAKIM YER ALACAK

Takım kaptanlarının katıldığı kurada, personel arasında büyük heyecan yaşandı. Birlik ruhunu güçlendirecek turnuvada, 2’si kadın olmak üzere toplam 67 takım ve 1035 personel kıyasıya mücadele edecek. Atıcılar Spor Tesisi’nde gerçekleşecek olan müsabakalar sonucunda final maçlarıyla kupalar sahiplerini bulacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR