Miraç Kandili mesajları: En güzel, dualı, resimli, kısa Miraç Kandili mesajları 2023

Miraç Kandili mesajları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Üç ayların başlamasıyla kandiller de yaşanmaya devam ediyor. Miraç Kandili 17 Şubat 2023 tarihinde yaşanacak. İşte sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel, dualı, resimli, kısa Miraç Kandili mesajları 2023...

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2023 11:14 GÜNCELLEME 17.02.2023 11:20 DİNİ BİLGİLER
Miraç Kandili mesajları: En güzel, dualı, resimli, kısa Miraç Kandili mesajları 2023
Miraç Kandili mesajları: En güzel, dualı, resimli, kısa Miraç Kandili mesajları 2023

Miraç Kandili mesajları internette araştırılıyor. Vatandaşlar ikinci kandil olan Miraç Kandili'nde sevdiklerini mutlu etmek ve dualaşmak için birbirlerine güzel ve anlamlı mesajlar gönderiyor. 17 Şubat tarihinde gerçekleşecek Miraç Kandili için ayetli, dualı kandil mesajlarını hazırladık. İşte sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel, dualı, resimli, kısa Miraç Kandili mesajları 2023...

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI 2023

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...

De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Miraç Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun.

Bu gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun; kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece Miraç Gecesi. Dua edelim... Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Miraç Kandiliniz ve Cumanız Mübarek Olsun.

DUALI KANDİL MESAJLARI

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle... Miraç Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...

RESİMLİ MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dileriz.

AYETLİ MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Bir gece, kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Harâm'dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ'ya götüren Allah noksan sıfatlardan münezzehtir; O, gerçekten işitendir, görendir. (İsra / 1 )

"(O gece) göğe yükseltildim. Öyle bir makâma çıktım ki, orada kalemlerin (kaderi yazan kalemlerin) gıcırtılarını duyuyordum."(Buhârî, Salât, Hadisi Şerif)

EN GÜZEL MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç... Bugün günahlarından olabildiğince kaç çünkü bugün Miraç kandili... Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun.

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Eğilerek yükselmenin adıdır namaz. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Bilirkişi 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel çalışma olmuş.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR