AB'den vize serbestisi için HDP şartı! Avrupa Parlementosu'nun Türkiye'den 'skandal' HDP isteği!

Avrupa Parlementosu'ndan vize serbestisi için 'skandal' HDP şartı. Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, "Demirtaş veya HDP milletvekilleri hapse girerse, Türkiye için vize serbestisini asla onaylamaz." şeklinde konuştu. İşte bu skandal AP açıklamasının detayları haber7.com'da..

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2016 17:29 GÜNCELLEME 14.06.2016 17:29 Dış Politika
AB'den vize serbestisi için HDP şartı! Avrupa Parlementosu'nun Türkiye'den 'skandal' HDP isteği!
AB'den vize serbestisi için HDP şartı! Avrupa Parlementosu'nun Türkiye'den 'skandal' HDP isteği!

Avrupa Parlementosu'ndan vize serbestisi için 'skandal' HDP şartı. Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, "Demirtaş veya HDP milletvekilleri hapse girerse,Türkiye için vize serbestisini asla onaylamaz." dedi. İşte bu skandal AP açıklamasının detayları haber7.com'da..

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, HDP Eş Genel Başkanı konuşurken Twitter'da yaptığı paylaşımda Demirtaş'ın "PKK terör eylemlerine son vermeli" dediğini belirtti. Ancak uyarı üzerine Piri yaptığı yeni paylaşımda çevirmenin hata yaptığını, Demirtaş'ın terörist eylemler değil, sadece "eylemler" ifadesini kullandığını kaydetti.

HDP'Lİ VEKİLLER PARMAKLIKLAR ARKASINA GİRERSE...

Öte yandan Piri, oturum sırasındaki konuşmasında ise "Siz (Selahattin Demirtaş) veya meslektaşlarınız (HDP milletvekilleri) parmaklıklar arkasına girerse, Avrupa Parlamentosu Türkiye için vize serbestisini asla onaylamaz." dedi.

HEDEF HDP İDDİASI

Avrupa Parlamentosu’nun büyük çoğunluğunun Türkiye’de pek çok alanda olanlarla ilgili çok eleştirel olduğunu belirten Piri milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasının arkasındaki hedefin HDP olduğunu iddia etti.

DÜNDAR VE DEMİRTAŞ'LA FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Öte yandan Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Raportörü Kati Piri, Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir araya geldi.

Kati Piri, Dündar ve Demirtaş ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • kaan 7 yıl önce Şikayet Et
    vize istemiyoruz bu hainler cezasini ceksinler milletimize en buyuk hediye o dur....
    Cevapla
  • bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Hdp yi size pascalya hediyesi olarak veriyoz elimizi öpün barisalim
    Cevapla
  • Mazlum 7 yıl önce Şikayet Et
    ismi avrupa olur yada haçlı zihniyeti olur, nihayetinde Türkiye'yi hedef alanların dışarıdan da, içeriden de bu ülke için yıpratma politikası hep olmuştur, olacaktır.. Etkinliğini koruyabildiği ve Türkiye'nin ivme kazanmasına mani olacak her argümanı değerli bulup kullanacaklar.. Son 100 yılda Türkiye'nin geleceği nokta tek başına bir avrupa gücünde olmalıydı, hele hele bulunduğu stratejik konumuyla! Şimdilerde atağa geçerken ise güneyini parsellemeye çalışarak önünü tıkama uğraşındalar.. Bitmiyor ülkemin çilesi..
    Cevapla
  • adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Olmuyoruz vermezseniz vermeyin tum avrupa turkiye dusmani
    Cevapla
  • anadolu insani 7 yıl önce Şikayet Et
    he he tabi tabi birakin bu pkk yi destekler tutumu herseyin bir siniri var edecekseniz edin etmicekseni birakiverin herkes isine baksin yok su yok bu burasi osmanli topraklari sizin borunuz otmedi otmicekte bu boyle biline....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR