AP Başkanı: Elimizdekini de kaybetmeyelim

Her fırsatta Türkiye'nin iç işlerine karışarak dışarıdan yönetmeye kalkışan Avrupa, Türkiye'nin resti karşısında geri adım attı: Elimizdekini de kaybetmeyelim...

ABONE OL
GİRİŞ 18.11.2016 20:37 GÜNCELLEME 18.11.2016 23:21 Dış Politika
AP Başkanı: Elimizdekini de kaybetmeyelim
AP Başkanı: Elimizdekini de kaybetmeyelim

Frank-Walter Steinmeier'in halefi olarak Almanya dışişleri bakanlığı için adı geçen Avupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz, Türkiye ile üyelik müzakerelerinin kesilmesinden yana olmadığını açıkladı.

"İDAM OTOMATİK OLARAK BİTİRİR"

Ancak Schulz, idam cezasının gelmesi halinde müzakerelerin otomatik olarak sonlanacağını vurguladı.

Mindener Tageblatt adlı gazeteye yaptığı açıklamalarda Sosyal Demokrat Parti'li politikacı Schulz, "Diyalogsuzluk hiçbir zaman ilerleme sağlamamıştır, daha ziyade gerginliklerin tırmanmasına önayak olmuştur" dedi.

TÜRKİYE'Yİ ETKİLEYEBİLMEK İÇİN DİYALOGDA KALMALIYIZ

Türkiye ile devam eden müzakerelerin kesilmesinden kimsenin kazancı olmayacağına işaret eden Schulz, "Tam tersine Türkiye'deki gelişmelere etkide bulunmak ve bazı şeylerin daha iyiye gitmesini sağlamak üzere elimizdeki önemli bir imkândan mahrum kalmış oluruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah her şeyinizi kaybedersiniz.
    Cevapla
  • sinirli 7 yıl önce Şikayet Et
    idamı getirdikten sonra ab bizimle müzakereleri kesmedi mi kesmedi, bu adamlara inat "double idam" getirelim.
    Cevapla
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    2- Evet bu AB sadece sömürgecilere insan ve devlet hazırlar.. bunlardan kurtulamadıkça özgür de değilsiniz, millet de değilsiniz, devlet de değilsiniz, hatta insan bile olamazsınız.. İdam a neden karşılar; Türkiye'de onlar için çalışan yüzbinleri bulan vatan hainleri var. İdam çıkarsa vatanına ihanet edecek hain bulamayacaklar ve alanlarında idam edilecek, ajanları bile idam edilme korkusuyla devletlerini bize satacaklar, susma hakkını kullanıyorum diyemeyecekler bile.. yani köpek bulmakta zorlanmamak ve mevcut köpeklerini korumak.
    Cevapla
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    3- idam gelirse yabancı ülkelerin Türkiye içindeki gizli faaliyetleri ortadan kalkar. Lütfen derhal getirin bu idamı. Vatana ihanet ve terör faaliyetlerine kesinlikle idam gerek. Batıda olay yerinde polis temizler bu tür insanları. Görünürde idam yok dese lerde yargılamadan olay yerinde idam edilir, infaz edilir.. hiç zaman kaybetmeden amir emri ile.. ölü istiyoruz der amir ve olay biter..
    Cevapla
  • Ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Idam neden hemen müzakere leri bitiriyormus onu anlamadım. Idami getiririz ve bizi avrupaya aldıkları gün kaldiririz. Bizi alasiya kadar ic islerimize karismaya hic bir haklari yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR