Türkiye'den Avrupa'yı titretecek rest!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik "Türkiye vize serbestisi açısından her şeyi yapmıştır. Biz kağıdımız hazırladık. Mayıs'ta vereceğiz. Kabul etmezlerse onlar bilir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2017 11:29 GÜNCELLEME 22.04.2017 12:46 Dış Politika
Türkiye'den Avrupa'yı titretecek rest!
Türkiye'den Avrupa'yı titretecek rest!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik katıldığı canlı yayında vize serbestisi için son sözü söyledi. Bakan Çelik, "Türkiye vize serbestisi açısından her şeyi yapmıştır. Biz kağıdımız hazırladık. Mayıs'yta vereceğiz. Kabul etmezlerse onlar bilir. Terörle mücadele yasasıyla ilgili bir değişiklik yapamayız. Bizim güvenliğimiz için önemlidir. Eğer bu önerilerimiz kabul edilmezse Egedeki mükellefiyetlerimizi yerine getirmeyiz" ifadelerini kullandı.

AVRUPA'YI BİZ KURTARDIK

Bakan Çelik sözlerine şöyle devam etti;

"Biz göçmenlere kucak açarak Avrupa'yı kurtardık. Biz eğer bu anlaşmaları yapmasaydık. Göçmenler gitseydi Avrupa'ya aşırı sağcı, ırkçı partiler bunu kullanacaklardı. Avrupa'nın demokrasisi kayacak, politikaları değişecekti."

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Turk 7 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl önce Ağustos dediniz, sonra Ekim 2016, şimdi Mayıs 2017 de kapıları açacağız diyorsunuz. Ya size nasıl inanalım? Almanyadan Merkel gelir, size biri iki güler biraz para verir, hemen susarsınız. Kıvırmaya gerek yok, Açın kapıları gitsin
    Cevapla
  • MilleT 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupayı titretmek istiyorsanız ipleri koparın atın. Bundan sonra müzakere yok deyin. Sarsılmayı bırakın batıda 9.9 şiddetinde deprem olur. Demedi demeyin.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Bakan Ömer Celik hic ugrasma zamanini yipratma geri Türkiyeye dön. Avrupaya rest cekin.
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ver Mehteri kim tutar seniii
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelileri göndermek veya gitmelerini beklemek beyhude. Artık Avrupa'dan dönüşler başladı bile. Avrupa'nın Müslüman ailelerin yaşama yeri olmadığını gördüler ve dönmek için gün sayıyorlar. Göndermek yerine onları Türkiye'ye integre etmek ve Suriye'de savaşa hazırlamak zorundayız. Türkiye ile Suriye'nin tek devlet olmasının yollarını araçtırmalıyız. Onlar bizi parçalamaya çalışırken bizler Suriyeliler ile birlikte olup büyümeyi başarmalı ve onları şoka sokmalıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR