Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişme!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinden kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, babasının ve amcasının evi ile arabasında arama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2024 16:28 GÜNCELLEME 02.09.2024 16:37 ÜLKE'DE BUGÜN
Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişme!
Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişme!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustosta Narin Güran'ın (8) merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde devam ederken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca Salim Güran, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Salim Güran, daha sonra tutuklama istemiyle nöbetçi sulh ceza mahkemesine nakledildi.

BABASININ VE AMCASININ EVİ İLE ARABASI ARANDI

Güran olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde Narin Güran’ın babasının ve amcası olan A.R.G.’nin merkez Kayapınar ilçesindeki evine gelen jandarma ve polis ekipleri burada ev ile arabada arama çalışması yaptı.

Dün Güran'ın evinin arkasındaki mısır tarlasında arama çalışması yürütülmüştü.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Biriyle zorla evlendirildimi. Küçük yaştaki çocukları oralarda evlendiriyorlar, baktılarki ortalık karıştı habersizmi oldular.
    Cevapla
  • GERÇEK 2 hafta önce Şikayet Et
    8 yaşında çocuğu mu evlendirecek çocuk görmemesi gereken bir şey gördü ve amca çocuğu ortadan kaldırdı olay bu bu olay anne ve amca arasında olması muhtemel
    Cevapla
  • kardeş 2 hafta önce Şikayet Et
    pes doğrusu..anlaşılan sen hiçbir bu taraflara gelmemişsin. 8 yaşındaki çocuk hiçbir yerde evlendirilemez. (günümüz şartlarına göre)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR