Yazın sebze diyetiyle formunuzu koruyun

Bol bol sebze tüketerek yazın her daim fit kalmaya ne dersiniz!

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2017 11:22 GÜNCELLEME 28.06.2017 11:22 Diyet
Yazın sebze diyetiyle formunuzu koruyun
Yazın sebze diyetiyle formunuzu koruyun

Bu diyet listesi ile yaz mevsiminde formunuzu kolaylıkla koruyabileceksiniz. İşte sebze diyetiyle yapmanız gerekenler...


Kahvaltı

Kahvaltıda domates, salatalık gibi sebzelerin yanında ot çeşitlerinden maydanoz, dereotu, marul ve roka tüketebilirsiniz. Mümkünse bu sebzelerin üzerine limon ilave ederek tüketin. Limon müthiş bir yağ yakıcı olduğu için zayıflamanıza yardımcı olacaktır.

Öğle yemeği

Öğle yemeğinde, haşlanmış sebzeler ve yoğurt var. Brokoli, karnabahar gibi faydalı sebzeleri haşlayarak ve yoğurtlayarak tüketebilirsiniz.

İsteğe göre aynı işlemi haşlanmış havuç, lahana gibi faydalı sebzelerle de yapabilirsiniz. Öğle yemeğini yeşil salata ile de değiştirebilirsiniz. Salata tüketeceksiniz limonlu ve sirkeli olmasına özen gösterin.

Akşam yemeği

Akşam yemeğinde ise zeytinyağlı sebze yemekleri geliyor. Pırasa, karnabahar, barbunya, taze fasulye, enginar tercihlerinizin ilk sırasında olsun.

Bu diyet ilk iki günün sonunda vücudu detoksa uğratacak ve sonrasında kilo vermeye yarayacak. Kilo vermeyi kısa sürede istiyorsanız diyetin en az 4 günü tempolu yürüyüş ya da hafif tempo koşu yapmayı ihmal etmeyin.

KAYNAK : fitkalalım
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR