Kilo vermenizi sağlayacak 3 tarif

Sağlıklı kilo vermek ve aynı zamanda da karnınızı doyurmak istiyorsanız bu tarifler tam size göre. Hem sağlıklı hem de lezzetli bu tarifler için haberimizi okumalısınız

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2017 09:06 GÜNCELLEME 14.02.2018 11:33 Diyet
Kilo vermenizi sağlayacak 3 tarif
Kilo vermenizi sağlayacak 3 tarif

Diyet yaparken en çok istenen şeylerden biri hem doymak hem de zayıf kalmaktır. Bunu yapmak içinse tok tutan aynı zamanda da kilo yapmayan besinler tüketmek gerekir.

İşte sizlere bu sizi tok tutarken zayıflatan tarifler...

1-Patatesli kuşkonmazlı tavuk:

Haşlanan tavukları, kuşkonmazları ve patatesleri tepsiye dizin. Üstlerine bir çay bardağı kadar zeytin yağı gezdirin. 3 diş sarımsağı döverek üstlerine atın. 200 derecelik fırında 30 dakika pişirin. 

2-Somon balığı:

Somon balığı sağlıklı ve doğal yağlar açısından en zengin balıklardan biridir.Bu özelliklerinin yanı sıra tok tutarak zayıflamaya yardımcı olur.

Somon balıklarını tavaya dizin. Üstüne bir yemek kaşığı kadar zeytin yağı gezdirin. Daha sonra orta ateşte pişirmeye başlayın ve üstünü kapatın. Balıkları bu şekilde kendi buharlarında pişecek ve yumuşacık olacaklar. Pişirme işlemi bitince balıkları çıkan yağ ile servis edin. 

3-Sütlü tavuklu salata

Tencereye sarımsakları ve zeytin yağını atın. Üstlerine süt ve tavuk suyunu ekleyin ve bu şekilde kaynatın. Sütlü karışım tavuk suyunun etkisi ile hafif katı bir kıvama gelecektir. Bu sosu daha önceden haşladığınız brokoli, makarna, tavuk ve  soğanın üzerine dökün ve karıştırın. 

Afiyet olsun...

 

 

 

KAYNAK : trimmedandtoned
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR