Bir haftada incelmenin yolları

Eğer yakın zamanda bir düğün ya da çok şık olmanız gereken bir davete katılacaksanız size kısa sürede incelmenizi sağlayacak birkaç önerimiz var. İşte bir haftada incelmenin 7 yolu...

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2018 08:06 GÜNCELLEME 17.08.2018 08:08 Diyet
Bir haftada incelmenin yolları
Bir haftada incelmenin yolları

Kısa süre sonra tatile çıkacaksınız ancak hala fazla kilolarınızın olduğunu düşünüyorsunuz. Peki, bir haftada incelmenizi sağlayacak önerileri uygulamak ister misiniz? Sizler için bir haftada zayıflamanın yollarını araştırdık. 

Protein alımını artırın. Bu süreçte normalde tükettiğiniz proteinden daha fazla protein tüketmelisiniz. Çünkü vücutta protein miktarı artarken açlık hormonu seviyesi düşecek ve daha az aralıklarla acıkacaksınız. 

Olabildiğince sebze tüketmeye dikkat edin. Özellikle haşlanmış sebzeler, sindirimi kolaylaştırarak vücuttan ödemin atılmasına yardımcı olur. 

Sıkıntıdan yemek yemekten vazgeçin. Bunun yerine gün içerisinde farklı aktiviteler edinin. 

Akşam üzeri karbonhidrat ağırlıklı beslenin. Gün boyu sabah kahvaltısında ya da öğlen yemeğinde tüketmediğiniz karbonhidratı akşam üzeri tüketebilirsiniz. Bunun nedeni kan şekerinizin düzenlenmesi ve şişkinliği neden olan bakterileri ortadan kaldırılması. 

Evde küçük egzersizler yapın. Bir haftada yapılan egzersizden bir fayda gelmez diye düşünmeyin. Düzenli bir şekilde yapılan egzersiz kısa zamanda bile etkisini belli edecektir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR