Koşu bandı ile hızlı zayıflamanın incelikleri

Evinize aldığınız veya almayı düşündüğünüz koşuma bandının işe yarayıp yaramayacağını sizler için araştırdık. Peki koşu bandı gerçekten zayıflatıyor mu? Koşu bandı kullanırken nelere dikkat etmek gerekir? Koşu bandında zayıflamanın püf noktaları neler? İşte yanıtı...

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2018 08:02 GÜNCELLEME 02.11.2018 14:34 Diyet
Koşu bandı ile hızlı zayıflamanın incelikleri
Koşu bandı ile hızlı zayıflamanın incelikleri

Spor aletleri denildiğinde akla ilk gelen koşu bandları, kişinin vücudundaki yağları bir bir yakmaya yardımcı oluyor. Diğer spor aletlerine göre yapması daha eğlenceli ve etkili olan bu alet, ortalama 20 dakika kadar yapılacak olan yürüyüş ardından 20 dakikalık koşu ile kullanıldığında 450 kalori yakıyor.

Genelleme yapılacak olursa yarım saat boyunca koşu bandında hafif bir yürüyüş ile 300 kalori yaktırıyor.

KOŞU BANDINDA İDEAL YÜRÜME HIZI KAÇTIR?

Bunun için belirli bir hız ölçüsü yoktur. Kişi kendi seviyesine uygun olan bir hız seçeneğini ayarlayarak ona göre yürüyüşünü gerçekleştirmelidir.

KOŞU BANDINA BİNMEK GÖBEĞİ YOK EDER Mİ?

Direkt olarak göbek eritmek için üretilmeyen koşu bandları, genel kilo vermeye yardımcı olur. Zayıflamaya yardımcı olan bu ürün dolaylı yoldan göbek yağlarını da yakar. Uzmanlar tarafından haftada en az 3 gün uygulanması gereken egzersizler, alışma evresinden sonra arttırılmalıdır. Tek seferlik yürüyüşler en fazla 30 dakika yapılmalıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR