Nar yemek zayıflatıyor mu?

Kış aylarının favori meyvesi olan nar, lifli yapısıyla son derece faydalıdır. Peki, nar tüketmenin kilo vermede etkisi var mıdır? İşte zayıflatan 'nar diyeti'...

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2018 09:13 GÜNCELLEME 06.12.2018 08:19 Diyet
Nar yemek zayıflatıyor mu?
Nar yemek zayıflatıyor mu?

Düzensiz bir şekilde tüketilmediğinde tok kalmanızı sağlayacak olan nar, obezite rahatsızlığına sahip kişilerin iyileşmesi için kullanılıyor. Antioksidan ve lif açısından şifa deposu olan nar, çok uzun bir süre iştahı kestiği için uzmanlar kilo vermek isteyen kişilere nar tüketmeleri gerektiğini söylüyor.

Öğün aralarında ya da akşam yemeği yemeden önce narın tüketilmesi gerektiğine değinen uzmanlar, her gün 1 adet narı 7 gram lif içerdiğine ve bu liflerinde tokluk hissini arttırdığına dikkat çekiyor.

Lifli olması özelliğiyle bağırsakları hareketlendiren bu meyve, diyet uygulayanlarda ki kabızlık sorununun önüne geçiyor. Akşam yemeğini çok yememek için saat 15.00 -16.00 civarı 1 tane nar ya da bir bardak nar suyu tüketilebilir.

YORUMLAR 1
  • zafer42 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakin Tavsiyem herkeze sekeri olan Mutlaka aksam üstü yarim Eksi nar yesin icindeki zayif zariylan birlikde,benin sekerim 334 den 178 düstü,hemde 8 haftada,Afiyet olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR