Yüzden nasıl kilo alınır? Etkili yüz egzersizleri ve kilo aldıran bitkisel çözümler

Dolgulu ve sağlıklı görünen yanaklara sahip olmak istiyorsanız evinizde uygulayabileceğiniz doğal formülleri sizler için derledik. Yüz bölgesinde kilo nasıl alınır? Yüzden kilo aldıran egzersiz hareketleri neler? Dolgun yüz için egzersizler hangileri? Şişman yanağa nasıl sahip olunur? Yanaklarınızın al al olmasını sağlayarak tombik görünmesi için uygulayabileceğiniz yöntemler...

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 07:55 GÜNCELLEME 10.04.2020 09:14 Diyet
Yüzden nasıl kilo alınır? Etkili yüz egzersizleri ve kilo aldıran bitkisel çözümler
Yüzden nasıl kilo alınır? Etkili yüz egzersizleri ve kilo aldıran bitkisel çözümler

Fiziksel olarak baktığınızda vücut hatlarınızı genel itibariyle beğeniyor ama iş yüz kısmına geldiğinde yüzünüzü biraz daha ön plana çıkmasını sağlayacak büyüklükte olmasını istiyorsanız, fit görünümü korurken çökük duran yüzünüzü dolgunlaştırabilirsiniz. Yüzünüz zayıf olduğu için ince ve uzun bir görünümde iken daha dolgulu ve göze gelir olmasını istiyorsanız uygulayabileceğiniz bazı yöntemlerle sadece yüz bölgesinden kilo alabilirsiniz. Ameliyata gerek duymadan yalnızca yüz bölgesinden kilo aldıran bitkisel yöntemlerle sarkık cilde elveda, tombul yanaklara hoş geldin diyebilirsiniz! Gündelik hayatınızda estetik görünüm sizin için büyük bir önem taşıyor iken güzel görünmek için makyaja sıklıkla ihtiyaç duyabilirsiniz. Makyajınızın duruşunu bile değiştirecek yüzden kilo aldıran yöntemlerle biraz daha geniş bir yüze sahip olabilirsiniz. Aldığınız kiloların yüz bölgesine gitmesi ya da sadece yüzden kilo almanın etkili yöntemlerini sizlere araştırdık. Peki yüz bölgesinde kilo almak için hareket var mı? İşte dolgun bir yüze sahip olmanızı kolaylaştıracak bazı püf noktalar...

YÜZDEN KİLO ALMAK İÇİN ETKİLİ YÖNTEMLER

Yüzden kilo aldıran bitkisel yöntemler! Yüzden nasıl kilo alınır?

Sağlık ve diyet açısından ideal vücut ölçülerine sahip olmak oldukça önemli bir konudur. Fazlalık kilo problemi olan kimselerin vücut tipleri kısa zamanda değişeceği için birtakım estetik bozulmalara neden olabilir. Bunun için gerekli zayıflatıcı egzersiz hareketleri araştırılır iken sağlıklı beslenme diyetleri ile form korunmaya çalışılabilir. Ancak bazen ne yaparsa yapılsın kişi ne kadar yemek yese de istediği kiloya ulaşamaz.

Bazılarında ise kilo yalnızca belirli bölgelerde kendini gösterir. Kimileri yediği zaman direk kalça bölgesini genişletebiliyor iken kimilerinin yedikleri direkt göbeğe gider. Bu gibi durumlarda kilonun yüze gitmesini isteyenlerin sayısı da oldukça fazladır. Peki yüzden kilo almak için ne yapılmalı?

YÜZDEN KİLO ALMAK İÇİN YÜZ EGZERSİZİ: BALON ŞİŞİRME

Yüzden kilo aldıran egzersiz hareketleri

Dolgun bir yanaklara sahip olmanın yolu özellikle de yanak şişirme hareketi ile sağlanır. Yanak şişirme hareketinde yanak kasları ve buna bağlı olan kaslarda gelişeceği için istenilen dolgunluk büyük ölçüde sağlanacaktır. Yüzden kilo almak için etkili egzersiz hareketinden birisi de balon şişirmedir. Gerçek bir balonu alıp, son aşamasına kadar üfleyerek güzelce şişirin. Balon olmasa bile balon varmışcasına hayal ederek nefes verip yanakları şişirin. Günlük 5-6 defa yapacağınız bu hareket işinize yarayacaktır.

YÜZDEN KİLO ALMANIN DOĞAL FORMÜLLERİ! YÜZDEN KİLO ALDIRAN BİTKİSEL YÖNTEMLER NELER?

shea yağı

1. SHEA YAĞI

İçerisindeki yağ asitleri cildin elastik özelliğini kazanmasını sağlayarak daha dolgulu yanaklara sahip olma imkanı sağlar. Bir miktar shea yağını elinize alıp kibarca yuvarlak hareketler eşliğinde en az 10 dakika yüzünüzde masaj yapın. 15 dakika sonra yüzünüzü yıkamak kaydı ile 1 hafta deneyin.

''Zayıflarken yüzün çökmemesi için ne yapılmalı?'' haberi için TIKLAYIN

bal

2. BAL TÜKETİMİ

Sağlıklı bir cilt görünümünün yanı sıra kuru cildin onarılmasında da etkili olan bal, yüksek antioksidanlar sayesinde cildin diri ve genç görünmesini sağlar. Bunun için bir tatlı kaşığı bal ile rendelenmiş papayayı karıştırın. Karıştırdıktan sonra yanak bölgesinde 10 ya da 15 dakika bekletin. Ilık su ile yıkadıktan sonra her sabah günlük olarak bu şekilde bakım yapın.

süt

3. SÜT MASAJI

Günde 10 dakika yanaklarınıza yapacağınız süt masajı ile dolgun ve yumuşak yanaklara sahip olabilirsiniz. Sütle masaj yaptıktan sonra ılık su ile yıkayın ve günde 1-2 bardak kadar süt tüketin.

karbonhidratlı yiyecekler

4. KARBONHİDRAT TÜKETİMİ

Pirinç, makarna ve ekmek gibi kalori değeri yüksek olan besinleri tercih ederek kilo almayı kolaylaştırabilirsiniz. Ancak siz yinede ölçüyü kaçırmayın, yoksa ilerleyen zamanlarda obezite olabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR