Kilo aldıran besinler neler? İştah açan bitkiler...

Şişman olmak kadar çok zayıf olmakta bir sağlık sorunudur. 'Ne kadar yersem yiyeyim yine de kilo alamıyorum' diye üzülüyorsanız birde bu besinlere göz atın! Doğal ve sağlıklı yollarla iştahınızı açacak olan besinleri sizler için sıraladık. İşte en etkili kilo aldıran besinler...

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2019 09:00 GÜNCELLEME 02.03.2019 17:36 Diyet
Kilo aldıran besinler neler? İştah açan bitkiler...
Kilo aldıran besinler neler? İştah açan bitkiler...

Uzun zamandır kilosu hiç değişmeyen ve bu durumdan şikayetçi olarak, birkaç kilo almak isteyen kişiler için doğal yollarla daha toplu durmanızı sağlayacak besinleri sizler için sıraladık. İlaç kullanmak yerine doğal ve sağlıklı yollarla kilo alımını sağlayacak besinler ile sizde istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Fazla tüketilmemesi önerilen ancak ölçülü yenildiğinde kilo almanızı sağlayacak besinler ise şöyle...

çemen otu

ÇEMEN OTU

Vücudumuzdaki metabolizmayı çeşitli yönlerden etkileyen çemen otu, lifli yapısı özelliğiyle kabızlık sorununu önler. Geçmiş dönemlerde göğüs ve kalça bölgelerinin daha dolgun görünmesi için tüketilirken şimdilerde çekirdeklerinin toz hale getirilip ekmeklere katılması, vücudun olduğundan daha etli görünmesine yardımcı oluyor. Çay şeklinde tüketilirse de kilo alımını direkt olarak etkiliyor.

kantaron

KANTARON

Yapısı itibariyle ağırlığı olan kantaron bitkisini tüketirken dikkatli olmakta fayda var. Düzenli tüketildiğinde iştah açmaya yarayan kantaron, vücutta besin emilimini arttırır.

kişniş

KİŞNİŞ

İnsan vücudundaki vitamin ve mineral değerlerini arttırmaya yarayan kişniş, kişinin sağlıklı yollarla kilo almasını destekliyor. Her gün 1 yemek kaşığı kadar kişniş tüketebilirsiniz.

zencefil

ZENCEFİL

Zayıflatıcı diyet listelerinde yer alabilen zencefil aynı zamanda kilo alımına da yardımcı oluyor. Metabolizmanın dengesini koruyan zencefil, her akşam yemeğinde 1 tatlı kaşığı kadar tüketilirse kilo almayı kolaylaştırır.

Hint ayvası

HİNT AYVASI

Diğer adıyla Muhallebi elması olarak bilinen Hint ayvasını yemeklerinize 1 tatlı kaşığı miktarında atarak kilo alımını destekleyebilirsiniz. İştah problemi yaşayan ve yediklerini çıkartma sorunu ile karşı karşıya kalan bireyler üzerinde etkilidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR