Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kiraz sapı ile zayıflama yöntemi

Regl dönemi öncesinde tüketildiğinde vücuttaki suyu aldığı için uzmanlar tarafından önerilen kiraz sapının kilo verdirdiğini biliyor muydunuz? 3 hafta düzenli tükettiğiniz halde çok kolay bir şekilde zayıflayabileceğiniz kiraz sapının faydalarını ve nasıl tüketilmesi gerektiğine sizler için değindik. İşte Prof. İbrahim Saraçoğlu'ndan kiraz sapı ile zayıflama yöntemi

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2019 12:20 GÜNCELLEME 16.03.2019 12:22 Diyet
Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kiraz sapı ile zayıflama yöntemi
Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kiraz sapı ile zayıflama yöntemi

Hemen hemen herkes tarafından severek tüketilen kiraz meyvesi hem çok lezzetli hem de çok sağlıklıdır. Ancak, meyvenin çekirdeğini çöpe attığımız bu meyvenin faydalarından daha fazla yararlanabilmek için sapına ihtiyacımız olduğu unutulmamalıdır. Kiraz saplarının kesinlikle çöpe gitmemesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu saplarla yapılan çayın vücutta biriken ödemi doğrudan attığını ve kadınların regl döneminden 3-5 gün önce içmesini öneriyor.

kiraz sapının faydaları

En önemli özelliğinin zayıflatıcı ve ödem sökücü olması ile bilinen kiraz sapını deneyip tecrübe edenler olumlu gelişmeler kaydetmiştir.

KİRAZ SAPI NASIL ZAYIFLATIR?

- Vücudun belirli bölgelerinde biriken suyun yani ödemin atılmasına yardımcı olur.

- Böbreklerdeki pislikleri temizler.

- İstenmeyen bir görünü olan selülit oluşumunu önler.

- Sindirim problemlerine yardımcı olarak hazımsızlığı önler.

- Metabolizmanın hızlı çalışmasına yardımcı olduğu biliniyor.

kiraz sapı çay zayıflama

KİRAZ SAPI ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?

Malzemeler:

Yarım litre su
30 gram kurutulmuş veya taze kiraz sapı

Yapılışı:

Kiraz sapı çayını hazırlamak için ilk önce yarım litre suyu kaynatın. Daha sonra içine kiraz saplarını ilave edip 10 dakika boyunca demlenmesini sağlayın. Günlük olarak toplamda 3 bardak içeceğiniz kiraz sapı çayını aç karna tüketmekte fayda var.

KİRAZ SAPI ÇAYI NE KADAR TÜKETİLMELİ?

Sabah uyandığınızda ve yemek yemeden önce tüketmeniz gereken kiraz sapı çayı, kilo vermenizi kolaylaştırarak 3 hafta boyunca düzenli uygulanmalıdır. 3 haftanın sonunda vücudunuzdaki değişimi fark edeceksiniz.

NOT: Diyetisyeninizin onayını almadan denemeyiniz...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR