İspanyol basınından flaş Ronaldo iddiası!

2022 Dünya Kupası'nda İsviçre karşısında yedek kalarak futbol gündeminin ilk sırasına oturan Cristiano Ronaldo için İspanyol basınından bir iddia ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2022 20:32 GÜNCELLEME 07.12.2022 23:30 DÜNYA KUPASI
İspanyol basınından flaş Ronaldo iddiası!
İspanyol basınından flaş Ronaldo iddiası!

Dünya Kupası'nda Portekiz - İsviçre maçında yedek kalarak 14 yıl sonra ilk kez büyük bir turnuva maçında 11'de olamayan Cristiano Ronaldo için iddialar gündeme geldi. 

Football Espana'nın haberine göre Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo yedek oyuncularla antrenman yapmayı reddetti. Ünlü futbolcu yedek oyuncularla değil diğer oyuncularla antrenman yaptı.

"GÜNEY KORE MAÇINDAKİ HAREKETLERİ YEDEK BIRAKTI" İDDİASI

İsviçre karşısında Cristiano Ronaldo'nun yedek kalmasını taktiksel nedenler olarak açıklayan Teknik Direktör Santos'un ünlü oyuncunun Güney Kore maçında oyundan alınırken sergilediği tavırdan hoşlanmadığı ve bu nedenle yedek bıraktığı iddia edildi.

FERNANDO SANTOS'TAN AÇIKLAMA

Bu iddiaların üzerine Portekiz'in hocası Fernando Santos "Güney Kore maçında yaşananlarla bir ilgisi yok. O konu kapandı. Birkaç gündür bu maç için farklı taktiksel hameleler planlıyoruz. Bu da bir tercihti. Karar, bundan daha fazlasını ifade etmiyor. O, örnek bir profesyonel. Takıma çok fazla katkısı olacak." ifadelerini kullandı. 

ANKET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Portekiz basınından A Bola İsviçre maçıyla ilgili bir anket yapmıştı. 'Ronaldo İsviçre maçına ilk 11'de başlamalı mı?' yönündeki soruya %70 oranında 'Hayır' cevabı gelmişti. Ünlü oyuncu anketteki yanıt gibi İsviçre maçına 11'de başlamadı.

YEDEK KULÜBESİNE FOTO MUHABİRİ AKINI

Cristiano Ronaldo'nun İsviçre karşılaşmasına yedek kulübesinde başlaması üzerine tüm foto muhabirler objektiflerini ünlü yıldıza çevirdi.



SAHADAKİLERİ BIRAKIP KULÜBEYİ ÇEKTİLER

Çekilen bu fotoğrafla bazen sahadakilerin değil yedek kulübesindekilerin daha çok ilgi çektiği ortaya çıktı. 

KAYNAK : Ajansspor
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Türkiye aşığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo müslüman oldu lakin gizliyodu bunu. Ronaldo altın ayakkabısını Filistin'e bağışladığı günden beri siyonist ve Yahudiler Ronaldo'yu düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar
    Cevapla
  • MAVİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıyonistler her yerde.. Üzerlerindeki ve kupaya damga vuran logo bile eski tarıhı bir logodur.yılan kendi kuyruğunu ısrıyor solda yuvarlak ablem...Ronaldo yada başkası kim siyonistleri hedef alırsa biter... Mel Gibsonu bile bunlar bitirdi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ronaldonun fiziksel yaşı hala 30 un altında. yeteneğini konuşmaya gerek yok zaten.siyonistler intikam alıyor, başka izahı yok
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    siyonistlermi neyin intikamını alıyorlar acaba.ne bos adamlar var yahu.siyonizm nedir bilmediğin çok belli
    Cevapla
  • Tahsin Buyur 1 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşında gibi oynuyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gayrimüslim ama yahudiyi sevmediği her platformda rezşl ettiği için birileri düğmeye bastı
    Cevapla
  • kurtoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ülkesi bile harcıyor adamı.
    Cevapla
  • Yusuf313e 1 yıl önce Şikayet Et
    Gardaş ne olduysa colaya sövdükten sonra oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR