Mbappe-Messi arasında televizyona yansımayan gerginlik!

2022 Dünya Kupası finalinde Lionel Messi ve Kylian Mbappe arasında televizyona yansımayan bir gerginlik yaşandığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2022 12:01 GÜNCELLEME 19.12.2022 12:20 DÜNYA KUPASI
Mbappe-Messi arasında televizyona yansımayan gerginlik!
Mbappe-Messi arasında televizyona yansımayan gerginlik!

Messi'nin finalin açılış golünü penaltıdan kaydettikten sonra, maç yeniden başlamadan önce kendi yarı alanına geri dönerken PSG'deki takım arkadaşı Mbappe'ye doğru yumruğunu sıkıp sevinç yaptığı görülüyor. Mbappe'nin ise Messi'nin yaptığı bu hareketi fark ettiği kameraya yansırken sonradan kafasını başka tarafa çevirdiği görülüyor.

Fransız yıldız ise Lionel Messi'nin bu hareketine karşılık vermeyi ihmal etmedi. Fransa Milli Takımı'nın 10 numarası attığı penaltı golüyle geri dönüşün fitilini ateşlerken maçın yeniden başlaması için santraya doğru hareketlendi. Messi'nin kendisine doğru yaptığı sevinç gösterisini unutmayan Mbappe, Arjantinli süper yıldıza dönerek aynı hareketi yaptı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Selo 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni yıldız çıktı kendini kanıtladı eskiler emekliye memp genç ve çok suratli
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    futbolculukları on üzerinden on olsa ne yazar karakter yoksunları.
    Cevapla
  • Mili takım nerde 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini çok Zeki sanıp Milet eleştiren selam olsun bizene Fransa’da Arjantin’de o kadar dandik takımlar varken benim ülkem neden yoktu koruma için bile bizden destek istedim güvenlik sağladık ama mili takım 2 ahmak yüzümden gitmedi halen messi yok diyolar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Messi tartışmasız en iyi.
    Cevapla
  • Haso 1 yıl önce Şikayet Et
    Mbappé mesiye yuz basar
    Cevapla
  • Objektif adam.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Messi mbappeyi karısı yapar boynuna beşi bi yerde takar...kafanı çok yorma böyle şeylere..futbolfan anlamiyosun.dersine okuluna odaklan ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR