Mesut Özil için flaş Meksika iddiası!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Mesut Özil için Meksika'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2022 10:55 GÜNCELLEME 13.05.2022 14:36 DÜNYA LİGLERİ
Mesut  Özil için flaş Meksika iddiası!
Mesut Özil için flaş Meksika iddiası!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Mesut Özil için Meksika'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Adı Hull City'nin yanı sıra Inter Miami ile de anılan Mesut Özil hakkında son iddia bir hayli şaşırttı. Fox Deportes'te yer alan habere göre Mesut Özil için Inter Miami ve Hull City iki alternatif olarak masada dururken yıldız futbolcu, kendisinin de yatırımcıları arasında bulunduğu Necaxa kulübüne transfer olabilir.

Hector Cantu imzasıyla yayınlanan haberde, Mesut Özil'in hissedarları arasında bulunduğu Necaxa'ya transfer olması durumunda yalnızca kulübün değil aynı zamanda ligin kaderi değişebilir.

HEM KULÜBÜN HEM DE LİGİN MARKA DEĞERİNİ YUKARIYA TAŞIYABİLİR

Fenerbahçe tarafından kadro dışı bırakılan yıldız oyuncunun Necaxa orta sahası için biçilmiş kaftan olduğunu iddia eden Cantu, olası bir transferin saha dışında da çok getireceğini düşünüyor. Cantu'ya göre; Mesut Özil'in olası transferi hem Meksika Ligi'ne olan ilgili hem de kulübün değerini arttırabilir.

Haberde Mesut Özil'in Meksika futboluna büyük ses getirebileceği aktarılırken "Querétaro'da Ronaldinho'nun yaptığı gibi devrim yaratabilir." ifadesi kullanıldı. Haberde ayrıca Mesut Özil'in olası yeni adresleri arasında en ciddi taliplerin Hull City ve Inter Miami olduğu hatırlatıldı.

ÜNLÜ İSİMLERLE BİRLİKTE HİSSEDAR OLMUŞTU

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, beraberinde ünlü oyuncu Eva Longoria ve ünlü model Kate Upton ve eşi Justin Verlander, NBA yıldızı Victor Oladipo'nun da bulunduğu bir grup yatırımcı ile birlikte Meksika 1. Lig ekibi Necaxa'nın %50 hissesini satın almıştı.

YORUMLAR 2
  • Kisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e gelmen hata
    Cevapla
  • ogrttmn 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce bildigin gibi, futbolcu degirmeni, ogutup ogutup atiyor.. bir gsli olarak Ozili cok isterdim ama adami bitirdiler bir sekilde..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR