Ülkede herkes Ronaldo'yu konuşuyor! Bir lafı Garcia'nın sonu oldu

Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr teknik direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırdı. Ronaldo'nun Garcia'yı yönetime şikayet ettiği iddia edilmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2023 18:30 GÜNCELLEME 13.04.2023 18:31 DÜNYA LİGLERİ
Ülkede herkes Ronaldo'yu konuşuyor! Bir lafı Garcia'nın sonu oldu
Ülkede herkes Ronaldo'yu konuşuyor! Bir lafı Garcia'nın sonu oldu

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da teknik direktör Rudi Garcia görevden alındı.

Marca'da yer alan habere göre, Fransız teknik adamın, takımın sportif sorunları ve özellikle soyunma odasıyla olan kötü ilişkisi sebebiyle eleştirilerin odağı olduğu ifade edildi.

ALDIĞI SONUÇLAR SONU OLDU

Suudi Arabistan temsilcisinden yapılan açıklamada, alınan sonuçlar nedeniyle Garcia'nın sözleşmesinin feshedilmesi kararı alındığı aktarıldı.

Fransız teknik adam, Temmuz 2022'den bu yana Al Nassr'da görev alıyordu. Al Nassr, ligde 23 maç sonunda topladığı 53 puanla, 56 puanlı lider Ittihad'ın arkasında 2. sırade yer alıyor.

RONALDO, ŞİKAYET ETTİ Mİ?

Garcia ile tartışan Ronaldo'nun şikayeti üzerine teknik direktörün görevden alındığı iddiası bir anda akılları karıştırmıştı. Al-Nassr'dan resmi açıklama gelince bu iddiaların doğru olup olmadığı yeniden gündeme geldi.

İLK ADAY MOURINHO

İspanyol basınından AS, geçtiğimiz günlerde Al Nassr'ın teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmek istediğini öne sürmüştü. Cristiano Ronaldo ve Mourinho'yu tekrar bir araya getirmek isteyen Arabistan temsilcisinin, Portekizli hocaya 2 yıl için 100 milyon Euro önerdiği ifade edilmişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    İsraf haramdır..
    Cevapla
  • Viyana 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi Afrika'nın sadakasına muhtaç etsin. o kadar Müslüman aç bunlar , gevura para yedirme derdinde
    Cevapla
  • Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Mourinho Ronaldo ile anlaşır mı ki ?
    Cevapla
  • aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    o petrol paraları har vurup harman savurmak için değil fakir fukarayı gözetmek için siz keyfinize odun yerine para balyası yakıyorsunuz sizi de yakan olur elbet
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar 40 ta 1 ini veriyor..biz kendimize bakalım kardeşim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR