Yılın sürprizi! Ronaldo'ya Türk teknik direktör

Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr'da teknik direktörlük görevi için Kenya Milli Takımı'nı çalıştıran Türk teknik direktör Engin Fırat gündeme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2023 17:53 GÜNCELLEME 14.04.2023 17:53 DÜNYA LİGLERİ
Yılın sürprizi! Ronaldo'ya Türk teknik direktör
Yılın sürprizi! Ronaldo'ya Türk teknik direktör

Al Nassr'da teknik direktör Rudy Garcia ile yolların ayrılmasının ardından gündeme sürpriz bir isim geldi.

Takımın başına kimin geçeceği merak konusu olurken bir Türk teknik direktör, Cristiano Ronaldo'nun yeni hocası olabilir.

ENGİN FIRAT, AL NASSR'IN HEDEFİNDE

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Al Nassr, teknik direktörlük görevi için Türk hoca Engin Fırat ile Hırvat çalıştırıcı Zlatko Dalic'i gündemine aldı.

TÜRKİYE'DEN YAPILAN TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ

Kenya Milli Takımı'nın başında iyi bir performansa imza atan Türk çalıştırıcı Engin Fırat, Türkiye'den Trabzonspor dahil birçok takımdan teklif aldı.

Bu teklifleri kabul etmeyen Fırat'ın Al Nassr'a gitmesi için Suudi Arabistan ekibinin iyi bir sözleşme sunması gerekiyor.


 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Parayı görürse gider
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı napın edin milli takımin başına getirin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR