Ronaldo'dan tribünlere olay hareket: Sınır dışı edin

Al Nassr'ın 2-0 kaybettiği Al Hilal maçının ardından Cristiano Ronaldo'nun, rakip takım taraftarlarının "Messi" tezahüratları karşısında elini kasıklarına götürerek yaptığı hareket tepki çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2023 12:32 GÜNCELLEME 20.04.2023 19:38 DÜNYA LİGLERİ
Ronaldo'dan tribünlere olay hareket: Sınır dışı edin
Ronaldo'dan tribünlere olay hareket: Sınır dışı edin

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da maç sonu yaptığı hareketle gündeme oturdu. Portekizli yıldız, kaybettikleri maç sonrası yapılan "Messi" tezahüratlarına çok konuşulacak bir yanıt verdi.

Al Nassr'ın 2-0 kaybettiği Al Hilal maçı sonrası rakip takım taraftarları Cristiano Ronaldo'yu sinirlendirmek için "Messi" tezahüratı yaptı. Bu tezahürat karşısında Portekizli yıldız ise soyunma odası koridoruna girerken eliyle cinsel organını tuttu.

SUUDİ ARABİSTAN'DA TEPKİ ÇEKTİ

Ronaldo'nun yaptığı bu hareket bir grup Suudi futbolseverin büyük tepkisini çekti. Sosyal medyada Portekizli yıldızı eleştiren Suudi futbolseverler, özellikle Ramazan ayında yapılan bu hareketin kabul edilemez olduğunu söyledi. Bazıları ise Ronaldo'nun takımdan gönderilmesi hatta sınır dışı edilmesi gerektiğini söyledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Seyn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo abim acımamış jsjssj
    Cevapla
  • Tuşpalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakış açın batı tarafından ve çarpık .
    Cevapla
  • Yavuz Özmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizler bu küresel yapıya devam destek çıkın. Biraz bağış yapmış diye bunu sevenler, hayatında neler yapmışta seviniyorlar.... Modern gladyatörlere destek vermeyin. 90 dakika içinde kardeşi kardeşe düşman yapan yapıdan uzak durun
    Cevapla
  • antimessi 1 yıl önce Şikayet Et
    vahabi ve yahudi lobisi seni harcamak icin firsat kollarken bunlara firsat vermeyecektin ne yaptin be ronaldo sana yakisan sakin olup edepli davranmakti filistinli masumlara ve müslümanlara yardim etmen bazi zalimleri kizdirmis sana komplo kurmuslar hayir yapmaya devam et dua almaya bak kurban kestir sadaka dagit vs
    Cevapla
  • Seçkin gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan avanak ne Filistini ne yardımı onların hepsi feyk haber Ronaldo tam bir İsrail dostu orada reklam yıldızı İbranice konuştuğu reklam var
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey uyuşuk milletler! Dünya kamuoyuna hangi özelliğiniz, hangi bilim alanındaki buluşunuzla gündeme geliyorsunuz? Aklınız, fikriniz boğazınızda, uçkurunuzda.
    Cevapla
  • HATTİLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Şuan yazdığın alfabe matematik kimya daha sayayımmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR